Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Najbrža Hrvatica pobijedila je bolest i sada besplatno daje savjete za fitness

Foto: Instagram
1/7
11.07.2017.
u 13:47

Maja Golub Fijačko naša je rekorderka na 100 metara, a nakon što je dobila bitku i ozdravila, odlučila je otvoriti Youtube kanal i besplatno pokazivati vježbe s rekvizitima koje svi imamo kod kuće

Bivšoj rekorderki na 100 metara Maji Golub Fijačko u listopadu 2011., dok je bila 27. tjedana trudna s kćeri Rio, otkriven je Hodgkinov limfom.

 

– Čim sam se vratila sportu, postavila sam si cilj da 100 metara pretrčim za manje od 12 sekundi. Ne samo da sam uspjela nego je to bilo kod kuće, na Mladosti. Trebali ste vidjeti taj izljev suza kad sam utrčala u cilj – ispričala je nedavno za 24 sata. 

Maja se pobijedila bolest, a uz obitelj velika podrška bili su joj i njeni prijatelji atletičari. Kada je ozdravila, odlučila je da je vrijeme da i ona pomogne drugima i to besplatnim savjetima o vježbanju.

– Odlučila sam otvoriti svoj Youtube kanal i Facebook i Instagram stranicu i tamo pokazujem vježbe koje zaista svi mogu raditi kod kuće, rekviziti pri izvođenju ovakvih vježbi mogu biti boce, stolice i slični predmeti. Svi ljudi mogu vježbati, samo se trebaju dobro
organizirati i imati volju i motivaciju. Može se biti fit bez plaćanja članarina i odlaska u teretanu – poručuje Maja. 

Trudom, radom i voljom i Maja se nakon bolesti vratila u formu, a svoje vježbe pokazuje i drugima na Facebooku, Youtubeu i Instagramu, gdje je možete pronaći pod imenom Speedy Maya. 

 

 

Komentara 2

Avatar ivo587
ivo587
14:12 11.07.2017.

bavila se sportom, dobila rak i sad ljude savjetuje da vježbaju? Ovi samo pokazuje da vježba neće spriječiti rak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije