Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski izlet

Najglasniji na tribinama bili su David Beckham i njegova tri sina

David Becham (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.08.2012.
u 19:44

Nogometaš je skakao na tribinama, vikao i zviždao protivnicima dok su Brooklyn, Romeo i Cruz mahali britanskim zastavama. Gledali su atletiku i skokove u vodu.

Da postoji zlatna medalja za najboljeg navijača dobio bi je David Beckham (37), rekli su posjetitelji olimpijskog parka Stratford u Londonu.

Skakao je na tribinama, vikao i zviždao protivnicima dok su Brooklyn (13), Romeo (10) i Cruz (7) mahali britanskim zastavama. Nogometaš David Beckham (37) prekjučer je na Olimpijskim igrama sa sinovima gledao atletiku i skokove u vodu. Prije dolaska na stadion bio je i na probi benda Spice Girls. Supruzi Victoriji (38) i njenim kolegicama poželio je sreću na nastupu na zatvaranju Igara. Najmlađu kćer Harper Seven (1) čuvali su Victorijini roditelji.

- Kad me baš nisu mogli pozvati u nogometnu reprezentaciju, barem navijam za sunarodnjake - izjavio je Beckham.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
23:47 12.08.2012.

Eto...nije su ugledao u "našeg" premijera.Sjedio je na tribinama k'o da je u Šerbedžijinom kazalištu.Ne znam kako su mu izdržale prepone ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije