prva uloga

Najmlađa Vivienne glumi s mamom Angelinom u akcijskom filmu

angelina (1)
Foto: Pixsell
1/3
12.02.2013.
u 15:46

Pax, Zahara i Vivienne imaju manje uloge, a u filmu se trebala pojaviti i Shiloh, najstarije dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, ali njoj je na snimanju bilo toliko dosadno da joj se nije dalo glumiti

U Disneyjevu akcijskom filmu "Maleficent" uz Angelinu Jolie glumit će i njeno troje djece, devetogodišnji sin Pax, osmogodišnja kći Zahara i najmlađa, četverogodišnja Vivienne koja će za tjedan dana rada biti plaćena tri tisuće dolara.

Djevojčica će navodno dobivati i dnevnice od šezdeset dolara. Viv tumači mlađu verziju princeze Aurore koju glumi Elle Fanning.

Pax, Zahara i Vivienne imaju manje uloge, a u filmu se trebala pojaviti i Shiloh, najstarije dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, ali njoj je na snimanju bilo toliko dosadno da joj se nije dalo glumiti.

– Shiloh nije bila raspoložena za snimanje na dan kad je trebala odglumiti svoju rolu tako da neće biti u filmu – rekao je izvor iz produkcije za TMZ.

Shiloh se 2008. pojavila u filmu "Neobičan slučaj Benjamina Buttona" s tatom Bradom.

Komentara 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:35 12.02.2013.

Bas ljijepo kad djeca nastavljaju tradiciju. Tako je to i kod nas u umjetnosti, glumi, politici,....itd....itd. Bas lijepo.

IS
istina123
08:53 13.02.2013.

I to je najljepša svijeta ...kaj got, Prošeči se od Jelačić placa do Cvijetnog srest češ barem dvadeset ljepotica kojima ova sa slike nije ni do koljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije