Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donirala 4 mil. $

Najplemenitija poznata osoba 2012. godine je - Taylor Swift!

'Singer Taylor Swift arrives at the 2011 Billboard Music Awards show in Las Vegas May 22, 2011. REUTERS/Steve Marcus (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)'
Reuters/PIXSELL
28.12.2012.
u 08:53

Na listi 20 najplemenitijih organizacije DoSomething.org našli su se i drugoplasirana Miley Cirus kaja surađuje s neprofitnom organizacijom za zaštitu prava životinja, glumac Chaning Tatum te Lady Gaga, Justin Bieber i Ben Afflek

Američka country i pop pjevačica Taylor Swift proglašena je najplemenitijom poznatom osobom u 2012. Ovo prestižno priznanje dodijelila joj je organizacija DoSomething.org zato jer je, piše NYDailyNews, u proteklih 12 mjeseci donirala četiri milijuna dolara i to muzeju \'\'Fame\'\' za očuvanje i zaštitu country glazbe.

Na listi 20 najplemenitijih našli su se i drugoplasirana Miley Cirus kaja surađuje s neprofitnom organizacijom za zaštitu prava životinja, trećeplasirani glumac Chaning Tatum te Lady Gaga, Justin Bieber i Ben Afflek.

>>Taylor Swift potrošila 465 tisuća kuna na božićni dar za dečka

 

Komentara 2

ŠU
šumaherr
09:58 28.12.2012.

Ima li itko među nabrojanima da ga je briga za ljude !? 4 milijuna muzeju country glazbe (ova Swift), samo da na osnovu te reklame zaradi 400 milijuna.

LO
Lonja
17:28 28.12.2012.

ma šta , kakva plemenitost, kada odvoje stoti dio svog bogatstva, dobro ste naveli Šumaher, gdje su ljudi, Indija , Afrika, a i njihova SAD je puna sirotinje, više je dala Marija Tereza iz Kalkute, nego ovi svi zajedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije