Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Najpoželjnija kandidatkinja dobila više od 200 ljubavnih pisama

silvija
RTL Televizija
09.02.2013.
u 11:00

Specijalna emisija reality showa RTL-a uvertira je u novu sezonu koja kreće već 15. veljače. Najpoželjnija je kandidatkinja četvrte sezone Silvija Vidović (27) iz Šenkovaca pokraj Čakovca.

Na praznik zaljubljenih, 14. veljače, RTL će prikazati specijalnu epizodu treće sezone emisije “Ljubav je na selu” i njezinu najpoznatiju i najljepšu ljubavnu priču. Stjepan Pavlić i Nikolina Bunčić riješili su nesporazum koji ih je razdvajao te zajedno stali pred kamere, ali i oltar.

Svi su problemi premostivi

Nakon što su tijekom emisije gledatelje uvjerili u svoju istinsku ljubav, dogodio se preokret. Na završnu zabavu treće sezone Stjepan i Nikolina došli su odvojeno i svima dali do znanja da njihovoj vezi ipak nema spasa. Zbog toga što mu je zatajila da je druge vjere, 34-godišnji ratar i stočar iz Grede Stjepan Pavlić pred kamerama je odbio Nikolinu.

– Ja sam se htjela pomiriti, no na snimanju posljednje emisije mislila sam da ne postoji šansa za to – prisjeća se Nikolina. Ipak, nakon što su se svjetla reflektora ugasila, a njih dvoje ostali sami, shvatili su da su svi problemi premostivi.

– Čuli smo se barem jednom tjedno, no kad mi je jedne večeri poslao poruku da dolazi po mene, spakirala sam stvari i više se nisam vratila – kaže 33-godišnja konobarica iz Karlovca koja je osvojila Stjepana, ali i srca njegove obitelji s kojom se odlično slaže. – Ovdje pripadam! Na farmi se odlično snalazim, kao da sam se ovdje rodila – rekla je Nikolina koja će sa suprugom za Valentinovo otići u restoran u kojemu su slavili vjenčanje. Tamo će proslaviti godišnjicu svoje ljubavi.

Četvrta sezona

U specijalnoj emisiji vidjet ćemo i sudbine ostalih kandidata koji su sudjelovali u trećoj sezoni, od kojih su neki također pronašli pravu ljubav, a samo dan poslije na male ekrane stiže nastavak četvrte sezone popularnog reality showa koji spaja ljude.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije