laskavo

Najseksi žena svih vremena je glumica Jennifer Aniston

jennifer (1)
Foto: Pixsell
1/3
11.12.2011.
u 18:00

Čitatelji Men's Healtha odlučili su kako Jenniferina najveća suparnica, Angelina Jolie zaslužuje tek deseto mjesto na ovoj ljestvici

Jennifer Aniston ovaj tjedan ima razloga za slavlje jer je osvojila jako laskavu titulu. Čitatelji časopisa Men's Health 42-godišnju glumicu proglasili su najseksepilnijom ženom svih vremena! No možda više od same titule Jenn je razveselilo to što se Angelina Jolie, njena najveća rivalka i žena koja joj je otela supruga Brada Pitta, našla na desetom mjestu ove ljestvice. Drugo mjesto zauzela je glumica Raquel Welch, iza nje je Marilyn Monroe, potom Britney Spears, a u top pet najseksi dama ugurala se i Madonna.

Uloga zubarice kojoj je samo seks na umu u filmu "Kako se riješiti šefa" sigurno je pomogao dečkima u odabiru jer u spomenutom filmu Jennifer je u vrućim scenama zagolicala mušku maštu. Ona sama dugo je razmišljala prije no što je odgovorila koja je žena, po njenu mišljenju, najseksepilnija.

– Uh, lomim se između Brigitte Bardot i Glorije Steinem. Možda ipak Gloria jer je, osim što je odlično izgledala, bila i aktivistica za ženska prava, novinarka, pa tako nije uspjela samo zbog svog seksepila – zaključila je Jenn. Njeni obožavatelji izbor lijepe glumice opravdali su sljedećim riječima:

Duhovitost je seksi, a Jennifer Aniston je duhovita!

Mukotrpnim vježbama i zdravom prehranom glumica je svoje tijelo dovela do savršenstva. Njenu dečku Justinu Therouxu ne sviđa se što Jenn jede samo povrće jer se boji da će se razboljeti.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
mare0801
06:35 12.12.2011.

nema te žene koja bi nju izabrala za prvu,ali vi muški ste valjda drugačiji.Ali ozbiljno ,što je sexy na J.Aniston?

LI
liliZG
13:36 12.12.2011.

....svih vremena????? A gdje je na toj listi Liz Taylor????

NY
Nyc1
00:31 13.12.2011.

Koji nebulozni naslov i izbor ! Marilyn je i 50 godina nakon njene sumnjive smrti ostala pojam najglamuroznije i. najzenstvenije zene !lyn je i 50 godina nakon njene sumnjive smrti ostala pojam najglamuroznije i. najzenstvenije zene !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije