okrugla obljetnica

Najslavnija britanska manekenka 40. rođendan slavi tulumom na otoku milijardera

Kate Moss
Foto: David Bebber/NI Syndication/PIXSELL
1/16
16.01.2014.
u 10:46

Dok se Kate odmara na Karibima, gdje će proslaviti jubilarni rođendan u krugu obitelji i prijatelja, u njen dom u Londonu pristižu darovi brojnih dizajnera

Kate Moss danas je napunila 40 godina, a velika zabava u povodu jubilarnog rođendana organizirana je u karipskom raju milijardera Sir Richarda Bransona, na otoku Necker.

Dok se Kate odmara na Karibima, u njen dom u Londonu pristižu darovi brojnih dizajnera. Branson je Kate velikodušno poklonio otok na tjedan dana, što inače stoji 280 tisuća funti, kako bi sa slavnim prijateljima proslavila rođendan na najbolji mogući način.

– Kate se nije htjela zamarati kaosom koji bi vladao u Londonu zbog paparazza i svega što ide s tim. Odlučila je u privatnosti obilježiti rođendan. No, bit će divlje. Gostima je naređeno da donesu odjeću za zabavu, ali i onu za plažu – ispričao je neimenovani izvor.

Otok Necker nije nepoznanica za Kate, koja je tamo često ljetovala sa Sir Richardom i njegovom obitelji.

Blistava manekenska karijera Kate Moss počela je snimanjem za Vogue 1993. godine, gdje je pozirala samo u hlačama. Te fotografije izazvale su negativne kritike, uključujući i onu urednice Cosmopolitana Marcelle d’Argy Smith kako su "odvratne i tragične".

Kasnije te godine postala je zaštitno lice za kampanju parfema Obsession poziravši u toplesu i zvijezda je rođena. Uz bok Naomi Campbell i Lindi Evangelisti, Kate je postala je jedan od najtraženijih svjetskih modela čija slava ne posustaje čak ni ulaskom u peto desetljeće života.

Bezvremenska Kate Moss nije se promijenila s godinama, a vrijeme joj je išlo samo u prilog, čime je postala, uz slavnu Twiggy, najdugovječnija britanska manekenka svih vremena. Idol svim partijanerima, Kate se nikad nije ispričavala zbog svog stila života punog afera, zabava, veza, droge i mode niti je zanimalo da ikome bude uzor.

Čak ni afera iz 2005. godine, kada su na naslovnicama objavljene fotografije na kojima slavna manekenka ušmrkava kokain, nije naštetila njenoj karijeri. Štoviše, čini se da je Kate Moss jača nego ikada, a 40. rođendan osim tulumom dugim tjedan dana obilježila je i Playboyevom naslovnicom u povodu 60. godina kultnog časopisa.

>>Kate Moss gola na naslovnici jubilarnog Playboya

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije