uživa na bazenu

Najzgodniji hrvatski zet oduševio fotografijom isklesanog torza, a nije odoljela komentirati ni njegova punica!

Foto: Instagram
1/15
17.06.2022.
u 22:00

Među svim komentarima našli su se i oni od supruge Iris Cekuš, ali i punice Milice Cekuš

Brazilac Pedro Soltz nakon pobjede u showu 'Ples sa zvijezdama' odlučio je odmoriti na otoku Pašmanu, a s pratiteljima na Instagramu je podijelio fotografije pored bazena.

Na fotografiji na kojoj se priprema skočiti u bazen, obožavateljice nisu mogle ne primijetiti njegov isklesani torzo.

"Kako si ti zgodan", "Koje tijelo", "Savršen", glasili su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Među ostalima, komentirale su i supruga, manekenke Iris Cekuš, koja mu je jednostavno zalijepila emoji vatre, a također i njezina majka Milica Cekuš, koja mu je ostavila emojije srca i pljeska.

Zgodnog brazilca jedan je američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu, a nedavno je odnio pobjedu s partnericom Valentinom Walme u ovogodišnjem izdanju showa 'Ples sa zvijezdama'. Pobjedu je proslavio organiziravši zabavu za svoju obitelj i natjecatelje iz showa.

- Došao sam malo k sebi da mogu pričati, to je bilo iskustvo života, koliko sam emocija prošao, ja nisam mogao pričati. Bilo mi je neugodno, ignorirao sam (voditeljicu) Maju - rekao je nedavno Brazilac za In Magazin.

VIDEO>>Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije