GLASINE TRAJU GODINU DANA

Nakon brojnih nagađanja o razvodu Žanamari je ovim potezom otkrila pravu istinu o svom braku

Foto: Promo
1/13
17.07.2024.
u 10:30

Godinu dana nagađa se kako su se pojavili problemi u braku Žanamari i njezinog supruga Marija Perčića, a sada je pjevačica novom objavom na Instagramu pokazala u kakvom su odnosu

Prije godinu dana počela su nagađanja kako pjevačica Žanamari i njezin suprug Mario Perčić više nisu u braku.  Pratitelji su tada primijetili kako je Žanamari obrisala sve fotografije sa suprugom s Instagrama, a ranije ga je često znala dijeliti na društvenoj mreži. - Gdje je nestao Mario? - zabrinuto su pitali njezini pratitelji, a ubrzo nakon Žanamari je objavila citat koji su mnogi povezali s problemima u braku s Mariom. 

- Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo - objavila je brineta na Instagramu. Godinu dana kasnije ovaj par zajedno je nastupio u Tučepima gdje je Žanamari izvodila poznate hitove dok ju je suprug Mario, umjetničkog imena Joshua Macks pratio na gitari. Dio atmosfere s ovog nastupa Žanamari je podijelila na Instagram storyju i tako na najbolji način ušutkala sve one koji su tvrdili da joj je brak u krizi. 

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI

- Ja ne volim ništa o privatnom životu pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam. Otkad sam rodila štitim i to dijete, objavila sam ju možda dva tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe. Onako, zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu, ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali evo ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove - rekla je nedavno Žanamari na temu svog braka i privatnosti koju čuva daleko od drugih. 

Kada su se pojavile prve glasine o problemima u njezinom braku rekla je kako njezina šutnja na ovu i temu privatnosti ne znači da nema što o tome reći.  - Ja nisam mogla vjerovati kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno, to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti, ali moja šutnja ne znači da nemam što reći – mogu ja mnogo toga reći, ali nemam volje za negativnu energiju, pa ću ja radije malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot svojevrstan su odgovor – dobar tim jednom, dobar tim zauvijek - pokušala je objasniti atraktivna brineta.

VIDEO Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

 

Komentara 3

AN
analitičarka
12:36 17.07.2024.

To nije brak bego interesno seksualna zajednica

JO
jozakontra
13:48 17.07.2024.

dakle cijela drzava zna da se muz zanamari buba okolo, ali to je za brisanje i kartoniranje na vecernjaku ;) da vrijedite ista kao istrazivaci, mogli ste ju suocit s dokazima.

ZA
Zagi3891
12:19 17.07.2024.

ĐoŠuA MeKs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije