Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadbena zvona

Nakon četiri godine veze glumica Ana Begić napokon stala pred oltar

begic
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
03.10.2010.
u 10:27

Ana Begić (30) i njen dečko Danijel Tahiri (29) uplovili su jučer u bračnu luku. Omiljena blagajnica Biba s malih ekrana i njen odabranik zavjetovali su se na vječnu ljubav u crkvi Majke Božje Remetske

Nakon četiri godine veze glumica Ana Begić (30) i njen dečko Danijel Tahiri (29) uplovili su jučer u bračnu luku. Omiljena blagajnica Biba s malih ekrana i njen odabranik zavjetovali su se na vječnu ljubav u crkvi Majke Božje Remetske. Mladence su došli podržati obitelji prijatelji, a među gostima našle su se brojne poznate face. Zrinka Cvitešić došla je u društvu dečka Hrvoja Rupčića, Bojana Gregorić i Enes Vejzović poveli su malenog Raula, a iako je rodila prije dva tjedna, glumica nije htjela propustiti slavlje. Među uzvanicima bili su i Ksenija Marinković, Urša Raukar, Hana Hegedušić, Ecija Ojdanić, Barbara i Filip Nola, Edvin Liverić, Vedran Mlikota, Ivanka Mazurkijević i brojni drugi.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar billybull
billybull
10:57 03.10.2010.

hmmm.....evo, nemam pojma o kome se radi, posto zivim u usa...jedino po imenima mogu zakljuciti da je neki siptar ozenio muslimanku, te da su svadbi prisustvovali drugi muslimani, srbi i slovenke....jedino za ono sto smatram tipfelerom (ecija) posto to zaista niti u kojem slucaju ne moze biti ime, zbog istog razloga ne mogu pretpostaviti nacionalnost...no dobro, ono sto sam htio pitati je zasto je ta skupina muslimana i siptara toliko vazna u hrvatskoj da novine pisu o njihovim vjencanjima?

Avatar billybull
billybull
23:18 03.10.2010.

moji tata (tak mi u zagrebu nazivamo ocobu koju vi nazivate caca, i to moji predci od 1675, kako je uklesano iznad haustora nase obiteljske kuce na kaptolu...prije toga ne znam) i djed nikad nisu bili u americi, u koju sam ja dosao 2001....doduse, onih par prezivljelih prijatelja iz 1 a gbrzngrh su se cudili da tada, nakon sto smo prosli i prezivjeli cijeli rat odlazim, no jednostavno se desilo da mi je dosta zagreba koji je postao mahala...bas zbog hrpe imena i prezimena slicnih onima iz teksta koja su postala premocna nasim, hrvatskim, bar u zagrebu...\"rvat\" nikad nisam bio niti cu biti, mi sebe nazivamo hrvatima...\"americanin\" takoder, moje novo drzavljanstvo cini me amerikancem, kak mi u zagrebu za to velimo...domovinu redovito posjecujem (ne poDsjecujem, kako pise mare, jer niti ne znam kako se to radi) ali ne secem van sela jer na selo nikada ne idem...dost mi ih je bilo 91-95...a to jeli se tebi j... ili ne, tvoja je stvar i drzi ju za sebe...bar dok se muz ne vrne mado...nadalje, vidim da se koristi naziv \"bosnjaci\"...nije li to narod susjedne nam drzave koji mi u zagrebu nazivamo bosanci? \"njemaca?\" to su oni koje mi zovemo nijemci?...kaj znaci \"fetivi?\"

Avatar billybull
billybull
20:59 04.10.2010.

mare, mare....znaci ti si sudjelovala u ratu? gdje, babe? kaj se tice kaptola i gorenja oko istog, zato i jesam otisao i, kao sto spomenuh, 1a (zvali su nas i tigrovima), da ne gori oko moje kuce...u to o pacifistima ne bih ulazio, jer bivsi pripadnici 2; 3; 7; (od aktivnih s kojima sam s svojom 1. suradivao)ili 99;121; i ostalih pricuvnih brigada to definitivno nisu....nikad nisam rekao kako biti domoljub znaci prezirati druge, nego da mi smeta sto ti drugi nisu doma, nego su dosli tu k nama...i umjesto da se prilagode nama, pokusavaju silom nas prilagoditi sebi...naravno, nisam sve izgubio, i ne znam zasto bi to znacilo biti domoljubom...po tvome niti gotovina (ne volim ga prevec, ali je dobar primjer) takoder nije domoljub? a kaj se tice hladenja (to je izraz koji mi hrvati koristimo za vas laditi) bilo cega, toga ti tu u americi nema...mora se raditi, inace ostanes ubrzo bez icega...i nadalje ne kuzim ono \"fetivi\"..postoji li hrvatski izraz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije