Javnost ih osuđuje

Nakon koronapartyja u Sarajevu oglasio se pjevač Hari Mata Hari

SPECIJAL EKRAN  15.05.2015., Zagreb - Hajrudin Varesanovic, pjevac grupe Hari Mata Hari.   Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
05.05.2020.
u 15:13

Osim Harija svima se ispričao i glazbenik Semir Cerić koji je također bio jedan od sudionika ovog tuluma na kojem se nisu poštivale propisane mjere socijalne distance.

Mediji u Bosni i Hercegovini prenijeli su vijest kako su se u sarajevskom restoranu Golf Klub našla mnoga zvučna imena glazbene regionalne scene i nisu poštivali propisanu mjeru socijalne distance od najmanje dva metra. Na snimci koja se pojavila svi sjede jedni pored drugih udaljeni svega nekoliko centimetara i na toj snimci primijećeni su ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, sarajevski poduzetnik Zijad Blekić te dekana Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić te glazbene zvijezde Halid Bešlić i Hari Varešanović.

SPECIJAL EKRAN  15.05.2015., Zagreb - Hajrudin Varesanovic, pjevac grupe Hari Mata Hari.   Photo: Petar Glebov/PIXSELL
1/8

Nakon ovog korna partyja oglasio se i pjevač Hari Varešanović i za Avaz je rekao: Došao sam samo u najboljoj namjeri dačestitam prijatelju rođendan. Spreman sam snositi posljedice tog svog čina i prema zakonu i prema javnosti. 

U istom tom društvu jučer je bio i pjevač Semir Cerić Koke koji je za Oslobođenje danas rekao: Pozvali su me na rođendan i rekli - bit će privatno društvo. Nisam mogao izdržati. Kakav sam glupan ispao. Jedino ostaje da se ispričam ljudima. Nemam što drugo pametovati. Kriv sam.

Komentara 1

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:16 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije