Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nakon najave novog izdanja “Progledaj srcem” za 2025. godinu, mnogi su već požurili po svoje ulaznice

Foto: Laudato TV
1/6
03.06.2024.
u 11:59

Dogodila su se brojna obraćenja srdaca, ozdravljenja, ispovijedi nakon desetljeća i iskustva radosti, zajedništva i ljubavi. Brojni su komentari i svjedočanstva koja već danima pristižu na adresu organizatora Laudato TV-a. Neka od njih istaknula je Ksenija Abramović u svom gostovanju u emisiji “Izdvojeno”.

Nakon dvije rasprodane Arene Zagreb, iz organizacije najvećeg duhovno-glazbenog spektakla u ovom dijelu Europe najavljeno je da će se novo izdanje “Progledaj srcem” održati 17. svibnja 2025. u Areni Zagreb. Nakon slika i snimki ovogodišnja dva dana glazbenog slavljenja uz najbolje izvođače suvremene duhovne glazbe, koje su obišle brojne hrvatske i inozemne medije, te objava koje su preplavile društvene mreže, jedno je sigurno: svi jedva čekaju novi “Progledaj srcem”. Zato i ne čudi da je ovog tjedna bio drugi najprodavaniji koncert u sustavu Eventima po čije su ulaznice već mnogi pohrlili.

Brojni su komentari i svjedočanstva koja već danima pristižu na adresu organizatora Laudato TV-a. Neka od njih istaknula je Ksenija Abramović u svom gostovanju u emisiji “Izdvojeno”.

GALERIJA: Nakon najave novog izdanja “Progledaj srcem” za 2025. godinu, mnogi su već požurili po svoje ulaznice za iduću godinu 

1/6

- Srca su nam zaista prepuna neizmjerne zahvalnosti za ovaj veliki projekt koji je iza nas. Na tisuće osvrta dočekalo nas je ovaj tjedan. Neki od sudionika ovogodišnjih ‘Progledaj srcem’ potegnuli iz udaljenih zemalja svijeta kako bi samo za jednu večer bili na ‘Progledaj srcem’ i koji su se u svoje domove vratili s brojnim milostima i iskustvom obraćenja, zajedništva, molitve i ljubavi. Neki su svoj zadnji novac dali kako bi kupili ulaznice i najavljuju kako će isto tako odvajati da sebi i svojoj obitelji priušte za iduću godinu ovaj koncert. Neki su se prvi put nakon 15-20 i više godina ispovjedili, neki su došli vapiti i moliti za svoje ozdravljenje ili ozdravljenje njima bliskih članova obitelji, a neki zahvaliti na uslišanim molitvama, darovima i iskustvima od prošle godine - otkrila je Ksenija.

VEZANI ČLANCI:

Projekt koji već više od 10 godina okuplja najveća imena suvremene duhovne glazbe, uz vrhunsku produkciju, spektakularnu rasvjetu, razglas i specijalne efekte, prometnuo se u događaj godine koji se ne propušta. Ove godine na “Progledaj srcem” nastupilo je 13 izvođača i četvorica svećenika: Alan Hržica, Amorose, Božja slava band, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Ivana i Marija Husar, Matej Galić, Rafael Dropulić Rafo, Sestre Palić, Stijepo Gleđ Markos, Vanessa Mioč, Zvonimir Kalić, koji su animirali slavljenje uz svoje najpoznatije pjesme. Duhovne obnove vodili su vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te p. Sebastian Šujević i Alan Hržica, a u subotu don Damir Stojić i Božja pobjeda. Kao i prvog dana, drugi dio programa vodio je ponovno p. Sebastian Šujević i Alan Hržica.

“Progledaj srcem” najveći je glazbeni događaj koji već godinama u zajedništvu okuplja najbolje izvođače suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj, pokazujući kako ovakva glazba u dvodnevnom slavlju može ujediniti više od 35 000 ljudi. Kao koncert koji je pokrenula produkcija Laudato TV-a 2014. godine i kojim je najavljeno pokretanje prve hrvatske obiteljske televizije s kršćanskom vrijednostima, “Progledaj srcem” započeo je 2014. u Hypo centru s 2000 posjetitelja, nakon čega je broj sudionika i posjetitelja svake godine rastao sve do 2022., kada je održano najveće izdanje na otvorenom, ono na maksimirskom stadionu za čak 50 000 ljudi. Nakon ispunjenih dvorana i arena, ove godine “Progledaj srcem” ponovno je napravio iskorak napunivši dvije Arene Zagreb, dva dana zaredom, s ukupno više od 37 000 ljudi. To je moguće, slažu se i organizatori i izvođači, upravo jer je glavna zvijezda večeri Isus. 

Nabavite svoje ulaznice još danas u sustavu Eventima i u Laudato galerijama, kako biste osigurali svoja mjesta za duhovno-glazbeni spektakl koji nas očekuje 17. svibnja 2025. godine.

VIDEO: 'Progledaj srcem' slavi jubilarnih 10 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije