Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rod Stewart

Slavni glazbenik oglasio se nakon boravka u Dubrovniku: 'Neizmjerno sam ponosan'

Foto: Instagram screenshot
1/21
03.06.2024.
u 09:33

Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nicole. Kakav divan spoj obitelji Stewart i obitelji Artukovich. Neka nastave pronalaziti radost, ljubav i smijeh dokle god su živi i neka naprave još puno beba koje će se pridružiti malom jednogodišnjem dječaku Louieju – napisao je Rod Stewart na Facebooku.

Proteklog produženog vikenda u Dubrovniku je održano vjenčanje godine. Radi se o velikom danu hokejaša i sina poznatog glazbenika Roda Stewarta, Liama Stewarta i njegove izabranice Nicole Artukovich, a ovaj događaj u Hrvatsku je dovukao brojne strane face te ovu poznatu obitelj. Uzvanici su nekoliko dana uživali u Dubrovniku i slavili svoju ljubav, a nakon dobre zabave i odmora na društvenim mrežama javio se i slavni glazbenik. On je na Facebooku podijelio obiteljsku fotografiju te poruku: 

- Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nicole. Kakav divan spoj obitelji Stewart i obitelji Artukovich. Neka nastave pronalaziti radost, ljubav i smijeh dokle god su živi i neka naprave još puno beba koje će se pridružiti malom jednogodišnjem dječaku Louieju – napisao je pored fotke koju možete pogledati OVDJE.

Inače, osim toga Rod je još neke trenutke s provoda u Dubrovniku podijelio na društvenim mrežama, a jednim je posebno nasmijao pratitelje. Naime, Rod je objavio fotku na kojoj je stajao u baru dubrovačkog hotela, u kojem je održan prijem za uzvanike. Ispred šanka je stajao u crvenim boksericama, a pored njega je sjedio njegov najmlađi sin Aiden. 

- Kako osramotiti svog najmlađeg u baru hotela, nakon dugog i aktivnog vikenda - napisao je pored.

1/54

Podsjetimo, Liam i Amerikanka konavosko-hercegovački korijena vjenčali su se u petak u Dubrovniku u crkvi sv. Ignacija, a nekoliko dana prije toga stigli su u Hrvatsku kako bi sve pripremili. Potom je stigla i obitelj Stewart, a snimku iz privatnog aviona kojim su došli podijelila je i Rodova kći i Liamova polusestra Ruby te se našalila na očev račun. "Mora da smo umorni zbog jet laga", napisala je uz fotografiju na kojoj Rod neumorno priča. Liamova sestra Renee također je stigla na jug naše zemlje te na društvenim mrežama pokazala kako uživa uoči velikog događaja. Objavila je videozapis na kojem uživa na suncu pored mora. Iz Dubrovnika se javila i sadašnja supruga poznatog glazbenika Penny Lancaster, koja nije mogla zaboraviti pogled koji ju je oduševio. "Kakav pogled", napisala je uz pogled na Dubrovnik i tako nastavila raditi na najboljoj reklami za Hrvatsku. Rod je također snimljen u Dubrovniku prije vjenčanja, i to u opuštenom izdanju, dok je uživao u suncu na terasi jedne vile. Prije odlaska na prijam gostiju Penny i Rod na toj su terasi popili čašu vina i odradili fotografiranje.

U četvrtak navečer organizirana je zabava dobrodošlice za goste, i to na terasi poznatog dubrovačkog hotela, a Rod je snimljen u bijelom sakou i tamnim hlačama. Mladenci tijekom zabave nisu mogli sakriti sreću. Nicole je bila u kratkoj bijeloj haljinici, a Liam je nosio smeđe odijelo. Spremno su dočekivali goste i družili se s njima, a jedna od gošći na prijemu bila je i bivša miss Velike Britanije Eden McAllister i njezin dečko Sean Norris, koji su zajedno i pozirali za fotografiju. Eden je proglašena za Miss Velike Britanije 2021. godine, a godinu dana kasnije netko joj je ukrao krunu iz hotelske sobe, no ipak ju je uspjela dobiti natrag. Sa zabave dobrodošlice procurila je i fotografija oca i sina u zagrljaju, a podijelila ju je Liamova polusestra Ruby. Uz fotografiju je poručila: "Dečki."

Inače, ovaj par i ovu obitelj već smo imali prilike vidjeti u Hrvatskoj i to 2020. godine. Naime, Nicole nikada nije skrivala koliko voli Hrvatsku, a ovom ljubavlju je, čini se, zarazila i svog supruga i njegovu obitelj. 

VIDEO Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich

 

Komentara 1

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
10:38 03.06.2024.

Slavni glazbenik oglasio se nakon boravka u Dubrovniku: 'Neizmjerno sam ponosan da mogu kod vas na Balkanu porućiti kako sam imao sjajan koncert u vašem susjedstvu u europskoj Ljubljani'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije