ŠAPUTANJE PARA

Čitač s usana otkriva što je Charles rekao Diani nakon vjenčanja kada su se pojavili na balkonu palače

Foto: PA/Pixsell
1/10
03.06.2024.
u 11:32

Charles i Diana vjenčali su se u katedrali svetog Pavla u Londonu, a katedralu su odabrali umjesto tradicionalnog mjesta za kraljevska vjenčanja - Westminstersku opatiju

Nakon šest mjeseci veze tada princ Charles u dvorcu Windsore zaprosio je 3. veljače 1981. godine svoju djevojku Dianu. Za njihove zaruke javnost je saznala kada je par 24. veljače 1981. objavio kako će se vjenčati. Nakon pet mjeseci zaruka par se vjenčao u srpnju 1981. godine na spektakularnoj ceremoniji koja se prenosila diljem svijeta. 

Charles i Diana vjenčali su se u katedrali svetog Pavla u Londonu, a katedralu su odabrali umjesto tradicionalnog mjesta za kraljevska vjenčanja - Westminstersku opatiju. MailOnline sada je objavio o čemu su pričali Charles i Diana kada su se pojavili na balkonu. Čitač s usana kaže kako je Charles svojoj supruzi najprije rekao 'izgledaš savršeno', a zatim joj je rekao 'daj mi ruku', što je ona i učinila, a zatim joj je rekao 'kissy'.

GALERIJA Bio je jedan od najpopularnijih voditelja: Evo gdje je, što radi i kako danas izgleda Siniša Cmrk

1/17

VEZANI ČLANCI

Nakon što su im se drugi članovi kraljevske obitelji pridružili na balkonu, tadašnji princ od Walesa je komentirao: 'Prošlo je užasno dugo. Moramo jesti.' Kraljica Elizabeta je na snimci pokazala na gomilu šapćući princezi da joj kaže da 'pogleda' ljude koji su 'bili tamo cijeli dan' da je vide. Bliske osobe princezi Diani kažu kako je ona unatoč svojoj sramežljivosti, voljela glamur koji nudi udaja za princa, ali kasnije joj nije bilo lako i teško se uklopila u kraljevsku obitelj. 

Daily Mail prenosi izjavu Penny Thornton, koja je bila astrolog princeze Diane i ispričala je kako je Charles slomio srce Diani kada joj je noć prije njihova vjenčanja rekao da je ne voli. Charles je toliko duboko preispitivao svoju odluku o vjenčanju s Dianom da je razmišljao o tome da potpuno otkaže vjenčanje, otkrio je kraljevski novinar Robert Jobson u biografiji objavljenoj 2018. godine. 
Međutim, bivši tajnik za tisak kraljice Elizabete rekao je da je, unatoč Charlesovim sumnjama, par bio istinski zaljubljen. 

Kasnije kada im je brak već bio gotov, princeza Diana je otkrila kako je Camilla Parker bila treća osoba u njihovom braku i to je bio jedan od razloga zašto su se rastali.  Osim obitelji mladenaca, vjenčanju Charlesa i Diane prisustvovala je i Margaret Thatcher, tadašnja premijerka Velike Britanije. Ostali gosti koji su bili nazočni bili su Nancy Reagan, francuski predsjednik Francois Mitterrand i mnoštvo kraljevskih dostojanstvenika iz cijelog svijeta, a zanimljivo je kako je na vjenčanju bila prisutna i Camilla Parker Bowles.

VIDEO Sin Roda Stewarta i njegova odabranica hrvatskih korijena vjenčali su se u Dubrovniku

 

Komentara 1

JF
Jure_Francetić
13:45 03.06.2024.

Sad ću da te varam! No ispostavilo se da je čitač sa ćuba krivo interpretirao čin u koji se Čarles namjeravao upustiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije