GLAMUR

Nakon navodne nevjere - ipak vjenčanje!

22.08.2003.
u 00:00

Jedan od najspektakularnijih događaja u povijesti showbiza zbit će se na Havajima

Najglamurozniji hollywoodski par Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčat će se 13. rujna na Havajima. Iako su se Hollywoodom širile glasine da je događaj koji je najavljivan kao jedan od najspektakularnijih u povijesti showbiza odgođen zbog mladoženjine navodne nevjere u Kanadi sa striptizetom, čini se da su Ben i Jen prebrodili nesuglasice.

Vjenčanje će trajati dva dana. Iako je točna lokacija tajna, zna se da će biti na rajskom otočju Kanuai. Mjesto održavanja ceremonije bit će ukrašeno orhidejama, ružama, tulipanima i ružičasto-bijelim ljiljanima vrijednima nekoliko tisuća funti.

Mladenka, kojoj je ovo treći brak, ovaj put odlučila se za vjenčanicu s potpisom Vere Wang, a sudeći po riječima njene majke Guadalupe, J. Lo zasjat će u njoj. Ben je za kuma izabrao svog mlađeg brata Caseyja, a obojica će biti u dizajnerskim smokinzima.

Lista gostiju bit će pozamašna. Mladoženjin najbolji prijatelj Matt Damon, Colin Farrell, Matthew Perry, Joaquin Phoenix, Bruce Willis samo su neke zvijezde koje će uveličati Benovo prvo uplovljavanje u bračnu luku. Očekuju se i filmski moguli Bob i Harvey Weinstein, vlasnici Miramax Filmsa.

Delicije poput jastoga, škampa i lososa gosti će zalijevati najboljim cristal šampanjcem.

- Sve je isplanirano do najsitnijeg detalja kako bi ovaj dan mladome paru bio savršen. Atmosfera između mlade i mladoženje puno je bolja nego prije nekoliko tjedana, a na vjenčanju će se pojaviti čak i poznatiji ljudi od slavnog para - otkrio je jedan od organizatora vjenčanja. Iako su se nakon navodne Benove nevjere širile glasine da mu je njegova izabranica zabranila momačku večer, promijenila je priču. Ben će zadnju slobodnu večer provesti sa svojim društvom u gradiću Truro blizu bostonskoga doma.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije