KRAJ BRAKA

Nakon nedavne fešte u Dubrovniku razvodi se sin Roda Stewarta! Već je uhvaćen s novom djevojkom

Foto: Profimedia
1/8
06.07.2024.
u 15:20

Kamere su zabilježile sina Roda Stewarta, Seana Stewarta, kako u Malibuu provodi vrijeme s raskošnom plavušom, a dvojac se nije ustručavao javno izmjenjivati nježnosti.

Glazbenik Sean Stewart (43), sin legendarnog britanskog kantautora Roda Stewarta (79), razvodi se nakon samo godinu dana braka od televizijske producentice Jody Weintraub, izvještava Page Six. Također, izgleda kako je 43-godišnjak brzo pronašao utjehu, i to u ni manje ni više nego bivšoj djevojci glumca Charlieja Sheena, glumici Juliji Stambler (32), u čijem društvu je nedavno snimljen.

Kako pišu strani mediji, sin Sean i i kći pokojnog filmskog producenta Jerryja Weintrauba već mjesecima žive odvojeno. - Išlo im je tako dobro toliko dugo, a onda su ranije ove godine stvari krenule po zlu. Da nisu jedno za drugo shvatili su nakon nakon što su se počeli često svađati oko svakodnevnih stvari - otkrio je anoniman izvor dobro upućen u situaciju. Stewart mlađi i Jody vjenčali su se prošlog Valentinova u Las Vegasu, kamo su pobjegli samo nekoliko sati nakon zaruka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Stewart (@seanstewart)

 

Kamere su zabilježile sina Roda Stewarta kako u Malibuu provodi vrijeme s raskošnom plavušom, a dvojac se nije ustručavao javno izmjenjivati nježnosti. - On ljubi jednu veoma zanosnu plavu ljepoticu. Odlično im je krenulo. Ona ima vlastiti posao i izrazito je samostalna - dodao je izvor. U međuvremenu, identitet dotične djevojke je otkriven, a riječ je o 32-godišnjoj Juliji Stambler, od ranije poznatoj po vezi s glumcem Charlijem Sheenom dok je čuvala njegove blizance Boba i Maxa.

 

VEZANI ČLANCI:

Izvor je ekskluzivno otkrio da se Sean i Julija znaju još od njezinih tinejdžerskih dana, a nedavno su obnovili prijateljstvo koje je onda preraslo u nešto više i sada rade 'zdrave stvari'. Sean, koji priželjkuje djecu, navodno je učinio da se Stambler osjeća 'ponovno živom', tvrdi isti izvor. Par je zajedno proveo Dan nezavisnosti, američki nacionalni blagdan koji se obilježava 4. srpnja svake godine. Paparazzi su ih uslikali za vrijeme ručka u jednom restoranu u Los Angelesu i pritom zabilježili poljupce. Dvojac je također razmjenjivao prisne dodire dok su prelazili preko ceste. Predstavnici Stewarta, Weintraub i Stambler još se nisu oglasili po ovom pitanju.

Podsjetimo, mlađi sin Roda Stewarta, 29-godišnji hokejaš Liam Stewart, ranije ove godine vjenčao se s Amerikankom kanovsko-hercegovačkih korijena Nicole Artukovich, a ceremonija je održana u Crkvi svetog Ignacija na Jezuitima u Dubrovniku. Mladenka je za svoj veliki dan odabrala vjenčanicu s potpisom hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a mladoženja je nosio elegantno bijelo odijelo.  

 

GALERIJA: Sin Roda Stewarta i njegova odabranica konavosko-hercegovačkih korijena vjenčali su se u Dubrovniku

1/54

 

Među prvim uzvanicima u u Crkvi svetog Ignacija pojavio se slavni Rod Stewart u društvu supruge Penny. Izazvao je veliki interes turista koji su se zatekli u blizini crkve i koji su ga fotografirali. Dok je mladenka dolazila prema crkvi počela je i kiša, ali to joj nije nimalo zasmetalo i s osmijehom je koračala prema crkvi.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar bender
bender
18:24 06.07.2024.

Naslov vam je kao da se rastaje ovaj mlađi Liam koji se sad oženio Artukovič u Dubrovniku. Kad ono falš naslov.

MA
marijanka
16:21 06.07.2024.

Boze koja tragedija!!!!!!!

Avatar ZLO
ZLO
19:32 06.07.2024.

A sto reci .. skrhan sam od tuge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije