Slavni par

Nakon šest godina veze zaručili se glazbenik i glumica, a blagoslov dala i bivša supruga

Dakota i Chris
Foto: Press Association/PIXSELL
1/12
10.03.2024.
u 23:00

Zvijezda benda Coldplay Chris Martin odlučio je zaprositi svoju djevojku, glumicu Dakotu Johnson koji mnogi pamte iz filma "Pedeset nijansi sive", a podršku je dala i njegova bivša supruga, također glumica Gwyneth Paltrow.

Chris Martin (47) i Dakota Johnson (35) zaručili su se nakon šest godina veze. Zvijezda Coldplaya zaprosio je američku glumicu, a podršku je dala i njegova bivša supruga Gwyneth Paltrow i njihova djeca Apple i Moses. 

- Par se prije nekog vremena zaručio, a vijest su zadržali u tajnosti. Ali sada su otvoreni o tome. Opčinjeni su jedno drugim od prvog dana pa je poduzimanje sljedećeg koraka bilo neizbježno. Ne žure se planirati vjenčanje, već samo uživaju u službenom obvezivanju - prenosi The Mirror.

Glumica iz filma "Pedeset nijansi sive" viđena je kako nosi smaragdno zeleni prsten na svom 34. rođendanu kojeg je proslavila u Los Angelesu prošlog listopada. Iako ne voli previše govoriti o svom privatnom životu, otkrila je nedavno u jednom intervjuu kako bi voljela "iskusiti majčinstvo". 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

- Volim tu djecu kao da mi život ovisi o tome. Svim srcem. Kako se osjećam prema majčinstvu? Baš sam otvorena prema tome - rekla je jednom prilikom. Pjevač Chris Martin i glumica Dakota Johnson počeli su se viđati 2017. godine. Novinari su ih uhvatili na aerodromu Charles de Gaulle, nakon što su proveli nekoliko romantičnih dana u Parizu.

GALERIJA: Golišave fotografije ministra Damira Habijana

Dakota i Chris
1/6

Podsjetimo, 2019. godine pojavila se informacija kako su pjevač i 13 godina mlađa glumica prekinuli vezu nakon dvije godine ljubavi. Navodno se tada frontmen benda Coldplay pohvalio prijateljima kako je opet slobodan, a Dakota nije tu informaciju potvrdila prijateljima.

Glumica nije u javnosti dijelila detalje o svom odnosu s Chrisom od samog početka veze, samo je jednom prilikom odgovorila na to pitanje. - Jako sam sretna - bilo je sve što je otkrila jednom prilikom za strane medije o ljubavi s pjevačem. 

VIDEO: Josipa Rimac snimljena na kavi sa suoptuženikom u aferi Vjetroelektrane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije