otkrila što joj se dogodilo

Nakon što je objavila da će uzeti odmor od društvenih mreža, Ella se ponovno javila: 'Idem u komu'

Foto: Instagram
1/13
16.08.2023.
u 10:43

Podsjetimo, prije dva dana također je objavila Instagram Story na kojemu je napisala: "Ide lagani oflajnčić", a uz objavu dodala je i hit grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom ''Suze biserne''. Time je dala naslutiti kako će uzeti odmor od društvenih mreža i interneta

Iako je influencerica Ella Dvornik (32)  prije samo dva dana objavila kako će uzeti mali odmor od društvenih mreža nakon pompe u javnosti oko njezina razvoda, ponovno se javila pratiteljima na Instagramu i na svom Storyju objavila da je bila previše na suncu jučer.

"Satraše me sunce danas. Idem u komu", napisala je pored fotografije na kojoj leži na kauču zatvorenih očiju. 

Foto: instagram

Podsjetimo, prije dva dana također je objavila Instagram Story na kojemu je napisala: "Ide lagani oflajnčić", a uz objavu dodala je i hit grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom ''Suze biserne''.  

Ella je, inače, potvrdila prošli tjedan za medije kako se razvodi od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (45). 

VEZANI ČLANCI

– Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče – rekla je Ella za novi broj Storyja
Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provodi ljeto, a zbog toga su krenula šuškanja koja je ona izbjegavala do sada. 

U travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. 

Ella nam je u velikom intervjuu za naš Ekran u svibnju demantirala navode o razvodu, a i objasnila neke objave, za koje tvrdi da su ih mnogi pogrešno shvatili.
Par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi, s kojima su se prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi, Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu

Komentara 16

Avatar tomsom
tomsom
12:49 16.08.2023.

Učini uslugu svijetu i uzmi odmor za stalno.

Avatar 365dias
365dias
11:30 16.08.2023.

"Satraše me sunce danas" - ella očito nije bila u školi kad se učio aorist...

Avatar Moodleen
Moodleen
17:36 16.08.2023.

A da ovaj sadržaj septičke malo uzme odmor i oslobodi civilizaciju od ove i ostalih...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije