GLAZBENA DIVA

Nakon što je pokorila sve dvorane i arene, Doris Dragović u najljepšem mjesecu u godini dolazi u Sisak

Foto: Promo
1/23
04.09.2024.
u 14:35

Doris Dragović nastupit će 14. prosinca u Sportskoj dvorani Zeleni Brijeg u Sisku, a obožavateljima je obećala magičnu noć za pamćenje

Nakon što je pokorila sve arene, dvorane i prepune trgove po Hrvatskoj i regiji, Doris Dragović dolazi i u Sisak. U nešto intimnijoj atmosferi, ljubitelji lika i djela naše najveće glazbene dive u njenom će koncertu pod nazivom 'Malo mi za sriću triba' moći uživati 14. prosinca 2024. u Sportskoj dvorani Zeleni Brijeg s početkom u 20 sati.

Da vjernu publiku u najljepšem mjesecu u godini očekuje nezaboravni glazbeni spektakl, potvrdila je i sama Doris koja s nestrpljenjem iščekuje ovu magičnu noć. - Publici obećajem koncert za pamćenje. Uz moje pjesme koje vole sve generacije slavit ćemo ljubav cijelu noć - rekla je glazbena ikona koja je u 40 godina dugoj karijeri stekla status jedne od najvoljenijih pjevačica diljem regije što dokazuju i njeni brojni obožavatelji, kao i hitovi poput 'Željo moja', 'Krivi ljudi', 'Marija Magdalena', 'Zemlja i stina' i mnogi drugi.

 

FOTO Melodije Jadrana iznjedrile su nove hitove ljeta, a čarobnu večer zatvorila je jedinstvena Doris Dragović

1/42

 

VEZANI ČLANCI:

 

Da Doris nema konkurenciju kad su u pitanju ljubavne balade, ali i stariji hitovi s rock prizvukom, dokazali su i prethodno rasprodani koncerti diljem Lijepe Naše poput onih u Areni Zagreb u studenom 2023. kad je s njom uglas pjevalo 20.000 ljudi, a onda i spektakl u pulskoj Areni u kolovozu ove godine za koji je zbog velikog interesa pušten dodatan broj ulaznica. Ulaznice za koncert Doris Dragović u Sisku dostupne su na platformi entrio.hr, na blagajni dvorane Zeleni Brijeg, te na info pultu bazena Sisak.

 

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije