Hoće li ostati?

Nakon što je pobjegla iz Beograda, Ida poručila: 'Život na selu je zahtjevan'

Foto: Facebook
1/6
10.04.2020.
u 08:00

Pjevačica i voditeljica Ida Prester s obitelji živi u Beogradu, a zbog cijele situacije pobjegli su iz grada na selo, a odlučila je opisati kako joj se sad život promijenio.

Zbog pandemija koronavirusa u Srbiji su uvedene stroge mjere zabrane kretanja od 17 sati do 5 sati ujutro, a vikendom od 13 sati do 5 sati  ujutro. Pjevačica i voditeljica Ida Prester s obitelji živi u Beogradu, a zbog cijele situacije pobjegli su iz grada na selo.

O životu na selu progovorila je za Story.hr i opisala što se sve promijenilo

- Imamo kumove na selu na planini Rudnik preko kojih smo saznali za praznu kuću s dvorištem. Vlasnik nam ju je iznajmio na dva mjeseca, dok živi u inozemstvu. Policijski sat će se po svemu sudeći, produžiti od petka do ponedjeljka. Vrt je stvarno spas za djecu u tim situacijama, jako smo sretni ovdje -kazala je Ida i dodala da namjeravaju ostati na selu koliko god mogu, dok traje ova situacija. Prester isto tako tvrdi da je život na selu zahtjevan. 

 - Grijemo se na drva, bojler i mašina su stari i slabi, oko kuće stalno ima nekog posla. Naravno da nam nedostaje komocija našeg stana, ali sve ovo radimo zbog djece - zaključila je.

Podsjetimo, Ida je prije odlaska na selo upozorila sve da pobjegnu iz gradova.

- Bježite iz gradova tko god može. Pobjegli smo na selo. Meni su apsolutno svi poslovi otkazani do daljnjeg, uplašena sam i zabrinuta, kao i svi. Pa bar da smo na svježem zraku, neka klinci misle da su na praznicima. Uzeli smo kućicu na planini Rudnik, nigdje nikog dok ne odemo do varošice, samo šume i planine. Generalni reset. Držite se, ljudi - poručila je Ida. 


 

Ključne riječi

Komentara 7

AN
Andeli9
08:22 10.04.2020.

Široka ti čaršija

RM
ruzica_mario
08:47 10.04.2020.

ova je bas bitan faktor..ostani u opancarevu i ne vracaj se

DU
Deleted user
10:06 10.04.2020.

Treči deo. Fuj. Da nisam usporio bio bi komentar puno realniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije