NEUTJEŠNA BANJOLUČANKA

Nakon što joj je filer izobličio lice, Stankica se ponovno oglasila: 'Dugo ću se liječiti, narušeno mi je zdravlje'

Foto: Instagram
1/19
06.09.2024.
u 14:25

Stankicu Stojanović javnost je imala priliku upoznati u RTL-ovom showu 'Gospodin Savršeni', a ono što je nedavno podijelila na društvenim mrežama nikog ne ostavlja ravnodušnim. Naime, zbog apliciranja filera sumnjivog porijekla njezino lice se izobličilo i nateklo, a o svemu je otvoreno i bez zadrške progovorila kako bi javnost upozorila.

- Želim se zahvaliti svima koji su mi slali poruke podrške, dobila sam na stotine njih, a bojim se da ću na neke zaboraviti odgovoriti. Dugo vremena mi je trebalo da shvatim kako ja nisam kriva za ovo što mi se dogodilo, a godinu dana mi je trebalo da skupim hrabrosti i ovo podijelim sa svima - kazala je Banjolučanka Stankica Stojanović, inače bivša pobjednica posljednje sezone showa 'Gospodin Savršeni', odmah na početku novog videa na Instagram pričama te je pratiteljima odgovorila na još neka pitanja. 

Naime, Stankica se već godinu dana bori s natečenim i izobličenim licem, a uzrok je, kao što je Večernji list prvi izvijestio javnost, apliciranje filera sumnjivog porijekla. - Sada sam puno bolje, a kao što vidite, moja koža je izgubila boju, elastičnost i kolagen. Još uvijek imam otok na licu, a moje liječenje još uvijek traje. Moje liječenje će nažalost još dugo trajati - iskreno je priznala Stankica koja ne gubi nadu te se oporavlja od narušenog izgleda lica te zdravlja. 

- Doktorice koje su meni aplicirale filere ja ih jako poštujem, a njih ne krivim ni najmanje. Svi doktori koji su me kasnije pregledali su utvrdili da je filer pravilno apliciran. Moju problematiku i natečeno lice je uzrokovao sam proizvod koji je apliciran. Te doktorice su mi bile velika podrška i pomogle su mi koliko su mogle. Tražila sam njihovu firmu da mi potraže pomoć i adekvatno me zbrinu, što su oni naravno odbili - ispričala je Banjolučanka. Video koji je sinoć objavila na Instagramu te o svemu iskreno progovorila dosad je prikupio više od šesto tisuća pregleda, a u komentarima ispod nižu se samo riječi podrške. 

 

Foto: Instagram

 

Osim toga, prije nekoliko dana Stankica je objavila prvi video svog lica koji je uznemirio javnost, a svi su se pitali o čemu je točno riječ. - Jedan dan iz mog dnevnika koji sam vodila svaki dan. Pričam koliko lijekova pijem i koliko mi je imunitet narušen, koliko cijelo lice boli i temperatura koja ne prestaje. Pokazujem kako otok šeće i svaki dan je drugačiji. Samo jedan dan, a ovakvih imam 365 - napisala je neutješna Stankica koja je čak godinu dana vodila bitku s izgledom svog lica koje je bilo poprilično natečeno. - U narednom periodu moj će sadržaj nekome pokrenuti želudac, a nekome nešto drugo. Odlučila sam podijeliti s vama kroz što sam prolazila godinu dana - prethodno je napisala Stankica.

 

FOTO Novi potresni video shrvate Stankice iz 'Gospodina Savršenog': 'Lice boli, imunitet mi je narušen'

1/27

- Suradnja je bila korektna i nisam mogla pomisliti da će nešto krenuti loše. Ipak, poslije dva puta apliciranja filera, počela sam osjećati promjene na licu i bolove. Filer je počeo migrirati. Prva adresa na koju sam se obratila bile su doktorice koje su radile aplikaciju filera. U tom trenutku sam dobila toliku količinu kortikosteroida i antibiotika da ti to ne možeš zamisliti. Morala sam pod hitno prestati piti jer je moj imunitet bio toliko narušen da sam počela imati nuspojave - dodala je u spomenutom videu. - Svi lijekovi koje sam pila apsolutno nisu dugoročno donosili da se moje zdravstveno stanje popravi - naglasila je. - Agonija se nastavlja. Moje psihičko i fizičko stanje postaje znatno gore. Liječenje sam nastavila samostalno, uz pomoć stručnjaka. Cijeli ovaj proces me jako ograničio u radu, financijski potpuno iscrpio, a fizičko i psihičko stanje se iz dana u dan pogoršava. Moje odsustvo su mnogi primijetili i u ovom stanju u kojem sam se našla je jako teško biti kreativan i praviti neke lijepe stvari koje sutra mogu da posluže kao motivacija nekom drugom - zaključila je. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, ova atraktivna Banjolučanka pobjednica je posljednje sezone showa "Gospodin Savršeni", a koja je nakon emisije ostala dvije godine u ljubavnoj vezi s Tonijem Šćulcem, odnosno Gospodinom Savršenim.  U studenom prošle godine Toni Šćulac ekskluzivno za Večernji list progovorio je o prekidu dvogodišnje veze sa sedam godina starijom Stankicom Stojanović. – Jedine detalje koje želim reći vezano uz prekid sa Stankicom jest da je istina da smo prekinuli našu vezu i da nismo više zajedno. O toj ženi mislim sve najbolje i nema nikakve zle krvi između nas. Svjestan sam toga da smo bili javni par zato što smo se upoznali u reality showu ''Gospodin Savršeni''. Isto tako sam svjestan dok smo bili zajedno, da smo dijelili detalje i lijepe trenutke iz privatnog života s javnosti. No svjestan sam i toga da sam rekao nakon što završim s realityjem da me ne zanima svijet showbiznisa i da ne planiram dalje dijeliti svoju privatnost. Ja sam običan momak i profesor na fakultetu koji je vidio svijet showbiznisa i bilo mi je to sve zanimljivo, ali mene to više ne privlači. Ne želim iznositi detalje prekida kada smo i zašto okončali našu vezu. Odlučio sam i to da svoj ljubavni život više ne planiram dijeliti s javnosti – kazao je Šćulac. 

Odgovorio je i na škakljivo novinarsko pitanje znači li to da želi pronaći Splićanku i je li naučio iz odnosa sa Stankicom da mu ne odgovara veza na daljinu. – U teoriji bih volio pronaći neku Splićanku i da živimo zajedno. Ali nema smisla ograničavati se zato što ljubav ne bira. Na primjer, sutra se mogu zaljubiti u djevojku koja živi vrata do mene, a mogu i u onu koja živi na drugom kraju svijeta. Mislim da daljina ne bi trebala biti prepreka i ako se zaljubim u neku djevojku koja živi daleko od mene, neću zbog toga reći: „Eh, ništa od toga.“ Malo sam se bio i šalio kada sam dobio ponudu za to radno mjesto u Latviji pa sam rekao: „Ako bi uz to došla i jedna Latvijka i ako bih se zaljubio, možda bih je i prihvatio.“ Kada bi se tako nešto dogodilo da mogu kao i sada putovati i raditi što volim i da još uz to dođe i ljubav, zašto ne – iskreno je rekao simpatični Splićanin koji je zaključio kako s Banjolučankom ne može ostati u prijateljskim odnosima.

– Ne vjerujem u muško-ženska prijateljstva. Po svojem iskustvu i iskustvu mojih bliskih ljudi naučio sam da ako se muškarac i žena puno zbliže, kraju to dovede do emocija, barem s jedne strane. Takav odnos na duge staze nije održiv. Mislim da takva prijateljstva dovedu do veze ili do toga da nije prijateljstvo. Ponavljam, između Stankice i mene nema zle krvi, ali naravno da ne mogu biti najbolji prijatelj s nekim s kim sam bio u vezi – objasnio je Savršeni.

 

VIDEO: Preminuo frontmen brenda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije