Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dočekao košarkaše

Nakon što mu je zabranjen ulazak u EU, Sergej se vratio u Beograd: Psa je ovaj put vodio na povodcu

Sergej Trifunović se nakon incidenta sa psom u Splitu vratio u Beograd
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/9
12.09.2023.
u 09:15

Srpski košarkaši osvojili su srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu, a Trifunović je sa svojim psom stigao na beogradski aerodrom kako bi ih dočekao

Srpskom glumcu Sergeju Trifunoviću (47) nakon vrijeđanja hrvatskih policajaca i prijava zbog držanja psa bez povodca zabranjen je ulazak u Europsku uniju i još tri zemlje na godinu dana. Nakon svega, on se vratio u Srbiju pa je tako sada uhvaćen u zračnoj luci Nikole Tesle u Beogradu gdje je stigao kako bi dočekao srpske košarkaše.

A sa sobom je poveo i psa Milu kojeg je ovog puta ipak držao na povodcu. 

VEZANI ČLANCI

Inače, srpski košarkaši osvojili su srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu, a Trifunović je s dočeka objavio i fotografiju.

Podsjetimo, Trifunović je proteklog vikenda boravio u Splitu, a društvo mu je pravio njegov kućni ljubimac, njemački ovčar. Trifunović je sa psom bio na kupanju i u šetnji, a pas je bio bez povodca i brnjice, zbog čega je pozvana i policija. Zbog ovoga je policija izašla na teren te glumca i privela.

Naime, nakon što su mu službenici pristupili, Sergej ih je počeo vrijeđati, a protiv glumca tada je podignut optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora. Glumac je kažnjen novčanom kaznom od 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura.

No, srpski glumac u noći na subotu ponovno je kažnjen. Trifunović je poslije ponoći izveo svog ljubimca u šetnju, a zatekli su ih policija i komunalno redarstvo u Bosanskoj ulici u Splitu. Pas je bio bez povodca i brnjice. Izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne, odnosno, 133 eura, javljao je Dalmatinski portal.

Nakon toga on se o svemu oglasio na Instagramu i napisao: "Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prijelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko tisuću i pol eura. Nadam se da ćete od tih novaca sašiti sebi nove, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom pose*em po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što mi niste stigli otvoriti Loru u pola noći i pokazati strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu tjeralicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Do tad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad."

Zbog svega je policija ponovno reagirala i zabranila mu ulazak u Europsku uniju i još tri zemlje na godinu dana. A on je spomenutu objavu u međuvremenu izbrisao. 

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:00 12.09.2023.

Tko je taj tip?

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
13:10 17.09.2023.

I meni je žao što nisi vidio stujomjer.

Avatar Cika_Vlado
Cika_Vlado
13:54 13.09.2023.

Kako sad "tri zemlje"?!? Ja sam mislio da ste mu zabranili ulazak u sve zemlje EU, tj. "Evropskog Ekonomskog Pojasa"... I koje su to tri zemlje? C,c,c,c.... kako se samo masno lazhe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije