stravični prizori

Severininu gitaristu u vožnji se zapalio automobil, on je objavio video: 'Glava je na ramenima'

Foto: Screenshot
1/3
12.09.2023.
u 08:34

Ivan Pešut poznati je gitarist koji je svirao s Massimom, Markom Toljom, Nikom Turković, a svira, između ostalog, i sa Severinom

Jedan od naših najboljih gitarista i glazbenika Ivan Pešut doživio je stravičnu situaciju tijekom vožnje ovog vikenda. Naime, na autocesti mu se u vožnji zapalio automobil, a on je s pratiteljima na Instagramu podijelio video u kojemu je pobliže pokazao zapaljeni automobil. 

"Htjeli bismo od srca zahvaliti svima koji su stali pomoći iako se sve odvilo u dvije minute. Nekoliko ljudi izašlo je s vatrogasnim aparatima, ali je sigurnije bilo samo se odmaknuti. Veliko hvala članovima Hrvatskog vojnog orkestra i interventnim policajcima koji su se našli u prolazu i ponudili pomoć. Ogromno HVALA vatrogascima, HAC-u, a najviše vozaču kamiona koji je vatru ispod auta vidio prije nas, sjeo na trubu da shvatimo da nešto ne valja te kamionom omogućio da prijeđem na desnu stranu i probam stati s vozilom koje u tom trenutku više nije imalo kočnice. Glava je na ramenima. Idemo dalje", napisao je Ivan pokraj videa na kojem se vidi vatra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pešut (@ivan.pesut)

Prije toga objavio je i video u kojemu je detaljno pokazao automobil tijekom i nakon požara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pešut (@ivan.pesut)

 "Majko mila, hvala Bogu da ste živi i zdravi!" napisao mu je glazbenik Marko Kutlić, a i drugi su se pridružili komentarima pišući kako je sreća što su živi.

"Šokirao sam se kad sam te vidio tamo, ali bitno je da ste dobro", napisao je još jedan pratitelj.

VEZANI ČLANCI

Inače, Ivan Pešut poznati je gitarist koji je svirao s Massimom, Markom Toljom, Nikom Turković, a svira, između ostalog, i sa Severinom. 

"Sa Severinom sam počeo svirati 2007. godine i ta suradnja trajala je 12 godina. To iskustvo ne možete nigdje pokupiti nego na pozornicama svih vrsta. Od onih malih klupskih do nastupa ispred 70.000 ljudi, kada cijeli grad dođe i preplavi ulice kako bi prisustvovao koncertu. Godine 2019. odlučio sam probati osloboditi malo raspored kako bih se posvetio svojim projektima i produkcijama. Nakon toga pozvan sam da sudjelujem u Magic Tour turneji i to sam sa zadovoljstvom prihvatio jer volim velike pozornice", još je 2021. godine ispričao Ivan za Novi list.

Još prošle godine u listopadu Severina je podijelila video s pozornice na kojoj su njih dvoje, s opisom: "Što bi se reklo, najbolji gitarist svijeta." 

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Stradun
Stradun
10:44 12.09.2023.

"Ogromno hvala".....hvala je ogromna....

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:56 12.09.2023.

Izgleda kao KIA Sportage. Inače, to je glavna informacija u ovakvim slučajevima- marka i model auta.

Avatar Tombstone
Tombstone
09:53 12.09.2023.

Glavno da nije harmonikas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije