NE OSVRĆU SE NA KOMENTARE

Nakon što su napali Rakitićevu suprugu zbog Međugorja, bračni par plovi Jadranom na luksuznoj jahti

Foto: Instagram
1/16
04.09.2024.
u 21:55

Ivan Rakitić nedavno je došao u Split sa svojom obitelji zato što je potpisao ugovor s Hajdukom, a sada sa suprugom i kćerkicama plovi Jadranom

Posljednjih dana neprestano se govori o Ivanu Rakitiću i njegovoj supruzi Španjolki Raquel Mauri. Sada je par podijelio na društvenoj mreži Instagram obiteljsku fotografiju. Na fotki su pozirali Ivani, Mauri i njihove dvije kćeri na luksuznoj jahti koja plovi Jadranom. U komentarima su se redali komplimenti: "Svjetski, a naši", "Predivna obitelj", "Savršeni ste", "Moj najdraži par", samo su neki od brojnih komentara.

Ipak, brojne je obožavatelje u komentarima nasmijao bivši vatreni, Ivan Klasnić. "A kad ćeš mene provozati?", našalio se Klasnić pa prikupio simpatije korisnika društvenih mreža. Inače, otkako je Rakitić potpisao za Hajduk, obitelj uživa u Hrvatskoj i te trenutke rado dijeli na svojim društvenim mrežama. Podsjetimo, nedavno smo pisali o Raquel Mauri, influencerici i supruzi Hajdukovog asa Ivana Rakitića, a koji je nedavno potpisao ugovor za spomenuti nogometni klub. Naime, par je na društvenoj mreži objavio fotografije s izleta u Međugorju. Za ovaj su potez dobili i brojne pohvale, no bilo je onih kojima je zasmetala odjeća koju je nosila lijepa Španjolka. Ona se, naime, odjenula sukladno vrućinama pa je na sebi imala i zelenu majicu potpuno otvorenih leđa. To je zasmetalo jednom od pratitelja koji ju je otvoreno napao riječima:

- Kako to puštaš ženu u crkvu? Golih leđa.- piše u komentaru koji je, možemo samo pretpostaviti bio upućen aktualnom veznjaku Hajduka koji je bio označen u objavi. No, Raquel je odmah reagirala i odgovorila pratitelju kako nije išla golih leđa u crkvu te ga ujedno zamolila da ne piše takvom pretpostavkom.

 

 

FOTO Kate Middleton više ne nosi vjenčani prsten koji je ranije pripadao Diani! Otkriven je i razlog

1/29

 

VEZANI ČLANCI:

 

Ova obitelj uživa u Dalmaciji, a na fotografijama na kojima poziraju prikazuju da su se odlično snašli, s obzirom na to da živjeli u Španjolskoj. Inače, par je u braku 11 godina, a Raquel, koja je postala ljubimica torcidaša čim je došla u Split, često na Instagramu s pratiteljima dijeli detalje iz njihovog obiteljskog života. Par je to koji se upoznao 2011. godine, a riječ je o danu kada je Rakitić, kao 21-godišnjak, stigao u Sevillu iz Njemačke. No, morao se doista potruditi da osvoji Raquelino srce.

- Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je nagovorim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. Kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok nisam naučio jezik - kazao je ranije, a na prvi izlazak nagovorio ju je nakon sedam mjeseci. Vjenčali su se 2013. godine, a svemu je prethodila i romantična prosidba.

 

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Komentara 2

PA
Pametanumoruludih
15:54 05.09.2024.

On je barem ozenio konobaricu, a ne "manekenku" ili "glumicu" kao ostali nogometasi. Naravno da je luda za njim...

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
06:36 05.09.2024.

Uskoro će proći kao i Perišić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije