Uživali u igri

Nakon tri mjeseca Milan Popović vidio je sina Aleksandra

Severina
30.11.2012.
u 18:24

Severina je zbog druženja sina i njegova oca ostala dan dulje u Beogradu, gdje je bila gost kraljevske obitelji

Milan Popović četvrtak poslijepodne proveo je igrajući se sa svojim devetomjesečnim sinom Aleksandrom. Severina se za to vrijeme spremala za odlazak na Beli dvor k srpskoj kraljevskoj obitelji, gdje se održavala dodjela nagrada časopisa Hello! za osobe godine.

Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio nam je da je pjevačica zbog druženja Aleksandra s ocem ostala u Beogradu dan dulje. Popović je dječaka prije toga posljednji put vidio u kolovozu, dok je tada sretan trojac uživao na Jadranu.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mica1111
19:49 30.11.2012.

...slatkić...isti mama...uživaj ti Seve u svoj sinčiću...

MM
marija malika
09:39 01.12.2012.

mali isti Seve!

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
11:39 01.12.2012.

A šta je mali jeo jutros?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije