NEDJELJOM U 2

Nakon uhićenja ravnatelja HRT-a Stanković najavio novu gošću: 'A ništa, zvat ćemo...'

Foto: HRT screenshot
1/7
30.06.2021.
u 13:51

"...A ništa, zvat ćemo ministricu kulture Ninu Obuljen Koržinek da je pitamo je l' vrijeme za izmjenu zakona o HRT-u", napisao je Stanković.

Nakon što je jutros uhićen ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić, na Facebooku se oglasio Aleksandar Stanković i najavio kako će gošća ovotjednog izdanja emisije "Nedjeljom u 2" biti ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

"...A ništa, zvat ćemo ministricu kulture Ninu Obuljen Koržinek da je pitamo je l' vrijeme za izmjenu zakona o HRT-u", napisao je Stanković.

Foto: Facebook/TS Auris

"S obzirom na to da kreću reprize repriza, možemo li kao uplatnicu priložiti kopije računa od prethodnih mjeseci?" pitala ge je jedna gledateljica. 

Podsjetimo, više osoba uhićeno je u najnovijoj uskočko-policijskoj akciji, a sumnjiče se za djela s područja gospodarskog kriminaliteta. Među uhićenima je i Kazimir Bačić, glavni ravnatelj HRT-a.

Prema neslužbenim informacijama, uhićen je zbog sumnji na korupciju, odnosno zbog nekog posla s Tvornicom žarulja. Kao i uvijek u ovakvim situacijama, kada je policija Bačiću i ostalim osumnjičenicima pokucala na vrata, počela je s pretragama i izuzimanjem dokumentacije te laptopa i mobitela.

VIDEO: Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
14:31 30.06.2021.

"...S obzirom na to da kreću reprize repriza, možemo li kao uplatnicu priložiti kopije računa od prethodnih mjeseci?" 🤣😂🤣😂🤣😂👍👍👍👍👍

CA
cavecanem
15:45 30.06.2021.

Ukinuti pretplatu!!!

SP
Stari_proleter
14:28 30.06.2021.

Dok ovaj lik vodi udarnu emisiju Nedeljom u 2 znaš da HRT-om još uvijek drmaju jugonostalgičari i djeca komunjara s parolom: Ko nas bre zavadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije