Olakšanje

Napokon nasmijana Suri Cruise u zoološkom vrtu s majkom i bakom

Katie Holmes (1)
Foto: Pixsell
1/5
12.07.2012.
u 19:45

Navodno su Nicole Kidman i Katie Holmes već dugo prijateljice pa je Australka davala savjete o rastavi svojoj mlađoj kolegici. Tomovi prijatelji ipak su uvjereni da će kćer uključiti u scijentološku crkvu

Kad su jučer osvanule fotografije razigrane Suri Cruise u newyorškom zoološkom vrtu, mnogi su svjetski mediji komentirali da je djevojčica trebala dočekati rastavu roditelja kako bi se smijala.

Uživa u slobodi

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes dosad je bila najčešće snimljena mrkoga lica, netipičnoga za dijete. U pratnji majke i bake Kathleen Holmes Suri je uživala promatrajući tuljane, a nisu joj smetali čak ni blicevi fotoaparata, kojih se inače plaši. Tri generacije djevojaka Holmes provele su cijeli dan u šetnji i razgledavanju ZOO-a, a Tom se vratio radnim obvezama pa na Islandu snima film “Oblivion”.

I dok se čini da Katie nakon šest godina braka s Cruiseom beskrajno uživa u slobodi, mediji ne prestaju pisati o novim detaljima razvoda. Iako je 33-godišnja glumica dobila skrbništvo nad kćeri, izvori bliski Tomu tvrde da se on neće tako lako predati, a još manje da će dopustiti da Suri ne bude dio scijentološke crkve. Naime, prema dogovoru o odgoju njihove kćeri, Tom sa Suri ne bi smio razgovarati o religiji do određene životne dobi, ali svi koji znaju koliko je glumac zagrizao u svoju vjeru tvrde da se neće pridržavati dogovora.

Pojavile su se i glasine da je Katie savjete o razvodu davala upravo Tomova bivša supruga Nicole Kidman.

Prijateljski savjeti

– Nicole je Katie rekla da razumije kroz što prolazi jer je i ona proživjela istu situaciju – otkrio je izvor te dodao da joj je posebno dijelila savjete u vezi s kćeri. Australka je poručila Katie da pripazi da joj se ne dogodi da joj kći ne postane bliža s ocem nego s njom, kao što se Nicole dogodilo s posvojenom djecom iz braka s Tomom, Isabellom i Connorom.

Glumice su prijateljice otkad se Katie 2006. godine udala za Toma, no svoje prijateljstvo dosad su skrivale od znatiželjne javnosti.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar valic
valic
20:15 12.07.2012.

hm

JA
james49
20:19 12.07.2012.

U zoo-u gledaju domaće životinje

SU
suzana50
21:15 12.07.2012.

Katie je jedina od njegovih zena odlucila da ga ostavi.Nikol i prva zena su ostavljene,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije