Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umirio pratitelje

Naš glazbenik javio se s puta: 'Mala nezgoda, probajte pogoditi koja'

Foto: Instagram
1/11
04.08.2022.
u 20:40

Marko Tolja je na fotografiji pozirao među gomilom automobilskih guma. Uz objavu je napisao: "Mala nezgoda, probajte pogoditi koja, na putu.".

Glazbenik Marko Tolja (38) na Instagramu je podijelio s pratiteljima kako mu se na putu za koncert dogodila mala nezgoda. Na fotografiji je pozirao među gomilom automobilskih guma. 

Uz objavu je napisao: "Mala nezgoda, probajte pogoditi koja, na putu". Ipak, odlučio je utješiti svoje obožavatelje. 

"Bez brige, vidimo se večeras u Postirama" dodao je. 

Pjevač je nedavno na svom Instagramu podijelio rijetku obiteljsku fotografiju i oduševio pratitelje.

-Konačno svi na broju i slavimo mamin i tatin (sa zakašnjenjem) rođendan- napisao je Marko uz zajedničku fotografiju sa sinčićem Marom i suprugom Anom koje rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti. Pozirali su u jednom restoranu dok su ispred sebe imali kolače, a pratitelji su im u komentarima uputili najljepše rođendanske želje.

Inače, Marko i Ana vjenčali su se u srpnju 2018. godine u tajnosti u Istri, a upoznali su se preko društvenih mreža. Marko je imao čak četiri kuma na vjenčanju, jedan od njih bio je voditelj Ivan Vukušić, dok je Anina kuma bila  prijateljica Helena Jelić.

Bivša manekenka, kako kaže Tolja, osvojila ga je na prvu, a svidjelo mu se i to što joj ništa nije značilo što je on pjevač. Iako o svojoj bračnoj sreći rado govori u medijima, suprugu ipak čuva od očiju javnosti, kao i njihovu privatnost.

VIDEO Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme hitovi su za sva vremena!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije