Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Petreković

Naš komičar priznao kako mu je supruga tijekom trudnoće doživjela "mini moždani udar"

Foto: Instagram
1/16
30.08.2023.
u 13:45

Marijevo gostovanje u podcastu glumice Lane Gojak Bajt obećava izvrsnu kombinaciju humora, dirljivih anegdota i dubokih spoznaja o izazovima i radostima očinstva i roditeljstva. Poznat po svojoj duhovitosti, Mario bez napora prožima epizodu podcasta smijehom, ali i emocijama povezujući se kroz roditeljsko iskustvo s brojnim gledateljima podcasta

Mario Petreković našao se u glavnoj ulozi kao prvi tata u podcastu "Mame kod Lane", u premijeri posebnog izdanja prigodno nazvanog "Tate kod Lane". Posebno gostovanje, kojim se obilježava slavljenička 10. epizoda podcasta, ovoga puta uranja u svijet roditeljstva iz potpuno svježe i osobne perspektive jednog tate.

Dugo očekivano pojavljivanje u prvoj epizodi specijala "Tate kod Lane" nadilazi zabavu i razotkriva njegovu predanost vlastitoj obitelji. Dok je Mario svekolikom pučanstvu ponajviše poznat po svojoj komičarskoj vještini, u ovoj epizodi otkrio je svoju nježniju stranu kao brižnog oca dviju djevojčica, nudeći intiman pogled u svoj obiteljski svijet.

Marijevo gostovanje u podcastu glumice Lane Gojak Bajt obećava izvrsnu kombinaciju humora, dirljivih anegdota i dubokih spoznaja o izazovima i radostima očinstva i roditeljstva. Poznat po svojoj duhovitosti, Mario bez napora prožima epizodu podcasta smijehom, ali i emocijama povezujući se kroz roditeljsko iskustvo s brojnim gledateljima podcasta.

VEZANI ČLANCI:

Otvoreno govori o raznim iskustvima koja su oblikovala njegovo roditeljsko putovanje. Priznaje kako je roditeljstvo ostvarenje njegovih snova, dotiče se izazova s kojima se suočila njegova supruga tijekom trudnoće, uključujući i tranzitornu ishemičnu ataku (TIA) odnosno zdravstveni problem koji se često naziva i "mini moždanim udarom". Srećom, kratko traje i ne ostavlja posljedice.  Iskrenim razgovorom o zdravstvenim izazovima svoje supruge Mario ukazuje i na teže strane trudnoće o kojima se puno manje zna i govori.
 
Ovu priliku iskoristio je i da podsjeti i druge očeve na mogućnost korištenja porodiljnog dopusta za očeve, a poseban naglasak stavlja na važnost aktivnog sudjelovanja oba roditelja u odgoju djece. Mario otvoreno ističe svoju želju za promjenom tradicionalnih rodnih uloga i njegovanju ravnoteže i jednakosti unutar obitelji i njenih članova. Osim toga, otkriva tajne svoje pomalo nekonvencionalne metode odgoja djece. Podijelio je s Lanom kako postići ravnotežu između zezancije i emocionalne povezanosti te kako kontinuirano stvarati okruženje u kojem djeca mogu stalno napredovati.

Njegovi uvidi u učinkovitu komunikaciju, dijeljenje iskustava i kultiviranje međusobnog poštovanja nude smjernice roditeljima koji žele izgraditi duboke veze sa svojom djecom. Od zabavnih i smiješnih roditeljskih avantura do trenutaka koji diraju srce, Mario istražuje transformacijsku snagu obitelji, servirajući nam epizodu koja je istodobno zabavna, ali i istinski nadahnjujuća.

VIDEO Ne propustite sutra: Melkior Bašić gostovao je kod Nevena Ciganovića

 

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
16:18 30.08.2023.

Prije par godina sretoh ga u Dubrovniku. Bio je najglasniji u društvu 4,5 muškaraca. I najniži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije