MARCO CUCCURIN

Naš mladi influencer zabrinuo pratitelje: 'Na privatnom polju događaju mi se ružne stvari'

Foto: Instagram
1/13
17.10.2023.
u 21:30

Putujem u Pulu, nažalost na privatnom polju se događaju opet ružne stvari, a moj Chani je bio ljut što sam išao u Prag i sad mu opet nije jasno gdje idem. Samo se vrti oko mog kofera i čini se da ću mu se opet morati ispričavati kad se vratim, napisao je Marco, ali nije pojasnio o kakvim se ružnim stvarima radi

Influencer Marco Cuccurin (22) posljednjom je objavom na Instagramu zabrinuo svoje pratitelje. Objavio je fotografiju svog psa koji tužno stoji ispred vrata, pored kofera. 

- Putujem u Pulu, nažalost na privatnom polju se događaju opet ružne stvari, a moj Chani je bio ljut što sam išao u Prag i sad mu opet nije jasno gdje idem. Samo se vrti oko mog kofera i čini se da ću mu se opet morati ispričavati kad se vratim, napisao je Marco, ali nije pojasnio o kakvim se ružnim stvarima radi. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Marco je nedavno  gostovao kod Tatjane Jurić u podcastu Skip or Beep bravo! radija. Marco je prije dvije godine ostao bez majke koja mu je bila najveća životna podrška, odnos s ocem tek je počeo graditi, okolina u kojoj je odrastao ga je osuđivala, ali i osobe iz javnog života, a vršnjaci u školi su ga maltretirali zbog njegove seksualne orijentacije. Svejedno nikada nije birao lakši put i odustajao od sebe i svojih snova – koje konačno živi. No nije mu bilo lako! Vršnjačko nasilje sustavno je trpio.

 

- Najviše me je pogodilo kada sam u osnovnoj došao u školu, a pola škole bilo je raspisano s grafitima – moje ime, prezime pa razni neprimjereni znakovi, riječi, sadržaji... Pisalo je svašta, a najviše se ticalo moje seksualnosti i fizičkog izgleda, jer sam se uvijek nekako nosio drukčije samo što kad imaš 10, 11, 12 godina, ne znaš stati iza sebe i onoga što predstavljaš, ali sada, hvala Bogu, znam. Tada nisam znao i to me jako pogodilo...

Nasilnici su tada kažnjeni, neki su i izbačeni iz škole, prisjetio se Marco.

– Sve se to saniralo, ali je mnogo važnije sanirati štetu koja se dogodi s tvojim psihičkim zdravljem i sa svime što to nosi. Ali, evo, vidiš da sam ja to sve dobro podnio i da sam iz svega toga izlazio samo jači – rekao je influencer. 

Žalosti ga što je vršnjačko nasilje i dalje prisutno, možda čak i više nego prije, no stvar je u roditeljima, a ne u djeci, smatra. 

VIDEO: Andrijana je bila najveća Tošina ljubav, a liječnici su joj zabranili da ide na njegov grob 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tombstone
Tombstone
04:17 18.10.2023.

On nije nasa nego vasa utjecajna osoba. Na Hrvate lgbtqpitd ne utjecu, manje od 2% populacije ne utjece ni na koga, osim na one koji silom pokusavaju obezvrijediti nase tradicije.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:10 18.10.2023.

Decko ga prevario s zenom?

Avatar Žuti
Žuti
20:17 18.10.2023.

Meni je nevjerojatno da takvi likovi uopće dobiju i 15 minuta slave. Tko je taj lik? Čime se bavi? Osim što je gej, koje su mu neke kvalifikacije da bi bio popularan ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije