Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio fotku

Naš pjevač otkrio da je drugi put postao otac! Na Instagramu objavio ime i spol bebe

Split: Treća večer Melodije Jadrana: Večer novih pjesama
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/12
24.09.2023.
u 16:47

Pjevač i član žirija showa 'Zvijezde pjevaju' podijelio je sliku s bebom. Na slici se vidi Toljina ruka i mala ruka bebe. U statusu je napisao da je sinčić zove Niko.

Pjevač Marko Tolja (39) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelio sretnu vijest. Naime, Markova obitelj postala je bogatija za još jednog člana, a da je njegova supruga Ana rodila, objavio je na Instagramu.

Pjevač i član žirija showa 'Zvijezde pjevaju' podijelio je sliku s bebom. Na slici se vidi Toljina ruka i mala ruka bebe. U statusu je napisao da je sinčić zove Niko. Mnogi su mu u komentarima pisali čestitke, a među prvima mu se javila glumica Nataša Janjić.  

GALERIJA Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

Split: Treća večer Melodije Jadrana: Večer novih pjesama
1/16

- Ajmeeeeee! Čestitam od srcaaaa - napisala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

 

Da je njegova supruga trudna otkrio je u travnju

 - A što ima novog kod vas? - upitao je uz crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira sa sinom Marom i tada trudnom suprugom Anom kojoj se već nazirao trudnički trbuh. 

VEZANI ČLANCI:

Pjevač i njegova supruga vjenčali su se u tajnosti u srpnju 2018. godine nakon sedam godina veze. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj svečanosti nedaleko od Labina.Vjenčanicu ekonomistice Ane kreirao je poznati dvojac eNVy room, a fotografiju s vjenčanja tada su podijelili i na svom profilu na Instagramu. Riječanin i Zagrepčanka upoznali su se potkraj 2011. na društvenim mrežama, a zaručili su se nakon pet godina veze. U veljači 2019. godine na svijet je stigao i njihov sin Maro. 

VIDEO Tajči se dirljivom objavom prisjetila supruga koji je prije šest godina izgubio borbu s rakom

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:12 24.09.2023.

Nikad čuo...

BR
Brankko
18:00 24.09.2023.

"Naš pjevač otkrio da je drugi put postao otac!" -- Je li ponosan što je to otkrio? Jer po jednomu mogućemu tumačenju takve rečenice, to je njega iznenadilo, jer nije znao da će se to dogoditi. Bravo! Taj glagol "otkriti" toliko je ofucan da oni koji ga tako intenzivno koriste uopće ne primjećuju kakve se dvosmislenosti mogu njime zapisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije