Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Subošić Zoki

'Naša djevojčica koju smo posvojili u Zambiji već je prava Purgerica'

18.10.2023.
u 07:45

Gitarist Hladnog piva nakon odlaska Mile Kekina s ostatkom grupe i Krmpom iz Deafness By Noize nastupat će kao Savršeni marginalci, a nama je otkrio sve o novom bendu, ali i kako se osjeća nakon što je mejsecima bio zatvoren u Zambiji

Komentara 113

Avatar Based Croat
Based Croat
09:05 18.10.2023.

Ne nije. I nikad neće biti. Oteli ste afričko dijete Africi i učinili je strankinjom u stranoj zemlji zbog vlastite sebičnosti.

EJ
ejStef
09:05 18.10.2023.

Da, da, ovakve stvari zapravo dovode u pitanje motive posvajanja. Da li je cilj biti u centru pažnje i reklama ili biti roditelj.

Avatar Križari
Križari
09:29 18.10.2023.

Sramota hrvatske države da ta djeca nisu vraćena u državu iz koje su oteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?