Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro djelo

Naša glumica učinila lijepu gestu: 'Bio je u mojoj obitelji 90 godina, zadnje vrijeme bio je tihi ukras našem domu'

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram screenshot
1/11
21.04.2024.
u 19:30

Naime, Bojana je odlučila klavir koji je bio u njenoj obitelji preko 90 godina donirati jednoj školi. Na njemu su svirali njen djed, otac i ona.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a ovaj put je otkrila kako je učinila dobro djelo. Naime, Bojana je odlučila klavir koji je bio u njenoj obitelji preko 90 godina donirati jednoj školi. Na njemu su svirali njen djed, otac i ona. 

- Koliko se vežete za predmete? Ovaj klavir je u mojoj obitelji preko 90 godina. Na njemu je svirao moj djed, moj otac i ja. Zadnje vrijeme bio je tihi ukras našem domu. Svirala sam samo na pozornici Gavelle u predstavama… “Nora”, “Nevidljivi”, “Leda”, “Malograđani” … , no mojem klaviru prolazile su godine u tišini. Japanci kažu-sve što nisi dotaknuo godinu dana, moraš pokloniti dalje. Misao da moj klavir može nekoga razveseliti, poslužiti u školovanju potaknula je odluku da ovaj krasan “gospodin” zaživi opet i to pod prstima profesora i učenika OŠ Mate Lovrak u Petrinji. Mislim da im sjajno pristaje, čuvajte ga i uživajte u njemu! Veselim se prilici čuti ga u raskoši njegova zvuka vođenog profesorima i talentom novih mladih generacija - napisala je Gregorić Vejzović na Instagramu. 

 

Glumica je nedavno otkrila je da je iza nje teško razdoblje

VEZANI ČLANCI:

- Iza mene su dva teška tjedna. Diskurs “izazovno” mi poprilično ide na živce, jer izazovno je popeti se na Mount Everest, izazovno je naučiti svirati klavir…. a za neke situacije imamo pravo reći teško je,baš mi je teško! Nisam od onih koje će o detaljima, ovo je mjesto na kojem pokušavam dodati malo “boje” i veselja, jer svi nosimo svoje rane. Hvala što ste tu još uvijek i kada mene “oboji siva”, kada se isključim, hiberniram na auto pilotu svakodnevice uz najuži krug mojih ljudi! Šahovsko polje na kojem ćemo stajati nakon poteza u života ne možemo predvidjeti, već se nadati najboljem! Danas je sunce, sve će biti u redu, i vratit će se opet sve palete boja, napisala je Bojana. 

VIDEO Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Komentara 3

Avatar Behemot
Behemot
22:56 21.04.2024.

Partizani su svirali klavire? Ili su ih samo zatekli u stanovima koje su uzeli?

BJ
Barutanski jarak
13:30 22.04.2024.

Siguran sam da će ga dati restaurirati u ugoditi i takvoga darovati školi.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:00 21.04.2024.

Lol ..takav pianino kineske proizvodnje danas dobijete za €100....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije