Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izgled

Naša glumica za more odjenula svoju vjenčanicu u kojoj se udala u Vegasu: 'Sada je beach dress'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/9
22.08.2021.
u 20:15

No, nakon vjenčanja u Americi, Ani i njezinom suprugu Johnu ipak je mnogo značajnije bilo ono u njezinu rodnom Splitu.

Splitska glumica Ana Maras Harmander (40) novom je fotografijom na Instagramu oduševila svoje pratitelje. Naime, glumica se trenutno nalazi na odmoru na Visu, a pozirajući pored mora za jednu je fotografiju na sebe obukla haljinu koja joj je poslužila kao vjenčanica prije devet godina kada se udala za supruga Šveđanina Johna Harmandera.

Tada su za vjenčanje pobjegli u Las Vegas i u jednoj od najstarijih kapelica za ekspresna vjenčanja (u kojoj su se primjerice vjenčali i Angelina Jolie i Billy Bob Thorton) uplovili u bračnu luku. Za taj poseban dan glumica je odabrana ležernu ružičastu haljinicu i vjenčić od crvenih ruža u kosi, a sad je ta haljina dobila drukčiji izgled.

Foto: Instagram

"Fun fact: ovo je haljina u kojoj sam se prije devet godina udala u Vegasu, a sada je beach dress. Recikliranje je najbolja stvar", napisala je glumica pored fotografija na kojima pozira raširenih ruku.

No, nakon vjenčanja u Americi, Ani i njezinom suprugu Johnu ipak je mnogo značajnije bilo ono u njezinu rodnom Splitu. Napravili su veliki tulum za prijatelje i obitelj nakon što su se vjenčali u crkvi. Tada je pak odjenula bijelu dugu vjenčanicu s čipkastim uzorcima.

VIDEO>>Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije