Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMINA ARAPOVIĆ

Naša pjevačica udala se za dugodišnjeg partnera, uskoro će postati majka

Emina Arapović
Foto: Promo
1/5
05.07.2024.
u 10:55

Eminu je javnost je upoznala prije dvadeset godina kada je svojim moćnim glasom osvojila publiku u prvom hrvatskom talent showu "Story Super Nova Music Talents Show". Emina je s ostalim sudionicima nakon završetka showa bila i na turneji po cijeloj Hrvatskoj te se ubrzo upustila u solo karijeru

Glazbenica Emina Arapović (40) udala se za svog dugogodišnjeg partnera Deana Simića. Emina je sretnu vijest objavila na društvenim mrežama, gdje je pokazala i vjenčanicu, ali i dio slavlja. Kako doznajemo, par uskoro očekuje i dijete.  Eminu je javnost je upoznala prije dvadeset godina kada je svojim moćnim glasom osvojila publiku u prvom hrvatskom talent showu "Story Super Nova Music Talents Show". Emina je s ostalim sudionicima nakon završetka showa bila i na turneji po cijeloj Hrvatskoj te se ubrzo upustila u solo karijeru.

Odmah nakon showa je sljedeće godine nastupila na Splitskom festivalu gdje je te 2004. godine osvojila prvu nagradu stručnog žirija i te iste godine je potpisala ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records. Godinu dana kasnije natjecala se na Dori i došla do finalne večeri i ubrzo je izdala i prvi album "Učini sve" u izdanju Croatia Recordsa. Krajem prošle godine je nakon tri uspješna singla (“Pravi frajer“, “Jaka žena“ i “Mogu dalje sama“) koja je ostvarila sa svojim timom i diskografskom kućom Menart, Emina publici poklonitla jednu bržu i “žešću“ pjesmu pod nazivom „Nepobjediva“!

 

 

- Kao i obično, prvo se “ulovim“ za dobar tekst s kojim se mogu poistovjetiti jer želim da svaka pjesma odražava moju osobnost, borbu, padove i uspone te spoznaje i lekcije koje su me oblikovale u ženu kakva sam danas. Iz osobnog iskustva znam da je svakako teži put kroz život kada imaš veliko srce i jaku empatiju, ali najveća je snaga kad se zavoli svaki korak na tom putu. Na taj način si dozvoljavamo da izrastemo u osobu s kojom smo sami zadovoljni i time zadržavamo sve lijepo, nježno velikodušno, sretno i dječje u nama.

Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

Emina Arapović
1/119

Ljepota te teme je što se ljudi vrlo lako poistovjete s njom, iako je jako osobna. Tekst koji je napisala Štefania Soldan me “kupio“ na prvu. Finalno uzbuđenje sam osjetila kada je Aleksandar Valenčić napravio aranžman na temelju glazbe Marka Tomasovića. Ritam me podsjetio na pjesmu “We will rock you“, meni obožavane grupe Queen. Tada sam shvatila da će ovaj singl imati vibru rock himne, upravo onakve kakva mi je nedostajala u karijeri - kazala je Emina o poruci i stvaranju singla. Nakon njega ove godine izdala je i pjesmu "Oprosti mi". Glazbenica je prijašnjih godina često nastupala na svadbama i eventima, čime se znala pohvaliti na društvenim mrežama. 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 2

PH
Prosječni Hrvat
07:12 07.07.2024.

Tko su ovi ljudi? Jel 200 EUR bilo dosta za ovaj članak ili su platili više?

Avatar rubinet
rubinet
14:43 05.07.2024.

Emina i Dean. Baš lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije