Stiže prinova

Naša poznata manekenka postat će majka!

Korina Longin
Foto: Instagram
1/2
15.01.2014.
u 11:43

Manekenka Korina Longin Starr i njezin suprug reper Fredro Starr postat će roditelji

Manekenka Korina Longin Starr i njezin suprug reper Fredro Starr postat će roditelji. Sretnu vijest podijelili su s članovima obitelji i prijateljima, a prinovu očekuju na početku ljeta, piše Story.

Dobro upućeni kažu da 31-godišnja manekenka izvrsno podnosi trudnoću, a djetetu se raduje i njezin 13 godina stariji suprug, koji joj je posvetio i poruku na Instagramu.

– Sretan rođendan mojoj prekrasnoj ženi! Volim te! 2014. Starr (zvijezda) će biti rođena – napisao je reper ispod objavljene fotografije.

>>Fredro Starr, suprug Korine Longin, i reper Sticky Fingers prošetali se Zagrebom

Komentara 2

SA
sanjamaja1
12:23 15.01.2014.

lijepa

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:13 23.01.2014.

Moje saučešće roditeljima Korine. Sami ste si krivi, trebali ste ju više paziti, poslati ju u školu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije