Što će reći žiri?

Naša poznata pjevačica odlučila je pokazati svoje kulinarske vještine u showu '3,2,1 - kuhaj!'

Foto: RTL
1/7
06.02.2021.
u 16:45

Ivana Banfić u show se prijavila s prijateljem Velimirom Grgićem, samo kako bi iskusila nešto novo.

U novoj sezoni „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ koja u ponedjeljak u 20:45 počinje na RTL-u gledatelji će vidjeti i neka dobro poznata lica. Jedno od njih je i Ivana Banfić, popularna hrvatska pjevačica koja ne krije uzbuđenje što je dio showa.  U show se prijavila s prijateljem Velimirom Grgićem, samo kako bi iskusila nešto novo.

- Obožavam kulinarske showove i gledam ih često, volim kuhati i uživam u hrani, to mi je postala strast. Odlučila sam se prijaviti da nešto novo naučim od vrsnih šefova, a i da se dobro zabavim.  Kod nje se na meniju najčešće nađe domaća hrana i recepti baka, poput zagorskih štrukli, domaće tjestenine, ali voli i talijansku te azijsku kuhinju. 

Banfić priznaje da se od tri člana žirija, Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka najviše bojala potonjeg. Ivani se na setu „Kuhaj“, najviše obradovao voditelj Domagoj Jakopović Ribafish. Naime, popularni Ribafish ne skriva da mu je upravo Ivana bila simpatija iz mladosti. Njezin 11-godišnji sin Jan budući je chef.

- Moj sin je budući masterchef, tako ga ja vidim. Kuha bolje od svih nas, a ima samo 11 godina. U biti, on se trebao prijaviti, a ne ja. Sigurno bi pobijedio, ali nažalost, ima premalo godina. Jan je specijalist za steakove, meso uglavnom, zna o mesu sve  - hvali ivana svog sina. 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stipan
20:56 06.02.2021.

Na TV ga hvale kao vrsnog kuhara ali kod njega u restoranu je katastrofa. Jelo nula a posluga nula ispod nule. To se ponovilo par puta a ne jednom. On je za šou a ne kuhanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije