Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pristižu čestitke

Naša zgodna fitness trenerica otkrila sretnu vijest: 'Udala sam se za najboljeg prijatelja'

Foto: instagram
1/4
27.09.2023.
u 19:30

- Udala sam se za najboljeg prijatelja. 23.09. 2023. - napisala je Martina Bosančić u opisu fotografija ispod kojih su se počele nizati čestitke mladencima

Fitness instruktorica Martina Bosančić, na društvenim mrežama poznatija kao Martina Boss, proteklog vikenda uplovila je u bračnu luku sa svojim dugogodišnjim partnerom Dinom. Da se udala Martina je pratiteljima otkrila na svom Instagramu uz nekoliko fotografija s novopečenim suprugom. 

1/16

- Udala sam se za najboljeg prijatelja. 23.09. 2023. - napisala je Martina u opisu fotografija ispod kojih su se počele nizati čestitke mladencima. Među čestitarima su bili i supruga Domagoja Vide Ivana Vida, bivša voditeljica Ecija Ivušić Belošević, fitness instruktorica Renata Lovrinčević Buljan i brojni drugi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

Dino je Martinu zaručio prije godinu dana tijekom putovanja u Italiju. - Nakon što je prvotni šok prošao, osjećam se isto kao i prije - jako sretno i zaljubljeno. Iznenadila sam se jer nakon Meksika i Sejšela na kojima smo također bili ove godine, nisam očekivala zaruke na putovanju - rekla je Martina ranije za RTL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

Inače, o Dini se ne zna puno u medijima jer ne voli izlagati javnosti svoju privatnost, no unatoč tome što je po prirodi vrlo samozatajan Martini je velika podrška i motivacija u svim njezinim projektima i poslovnim pothvatima.

VEZANI ČLANCI: 

Vjenčanje je bio pravi tulum za prijatelje i obitelj, a to je potvrdila i Martina na svom Insta Storyju. 

- Najzanimljivije od svega mi je to što su gosti vrlo malo ili nimalo snimali/slikali. Svi su snimili naš izlazak iz crkve i prvi ples, a kasnije je krenuo party i nitko nije primio mobitel u ruke - poručila je Martina. - Tako da jedva čekam sve fotke od fotografa da vidim šta se događalo jer sam ja od prvog plesa koji je bio u 22h, pa sve do 4:00 bila na podiju - dodala je trenerica.

Foto: instagram

VIDEO Tajči se dirljivom objavom prisjetila supruga koji je prije šest godina izgubio borbu s rakom 

Komentara 1

MI
minolta
10:46 28.09.2023.

do udaje bili samo prijatelji ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije