marko petrić

Našem glumcu ukrali Vespu: 'Lopov je mislio da će se upaliti i otključati s kamenom'

Foto: Instagram
1/15
16.11.2023.
u 11:10

Vespa je pronađena, a lopov je odustao od pokušaja vožnje, te ju je, čini se po slikama, pokušao otključati i upaliti - kamenom.

Glumcu Marku Petriću netko je ukrao Vespu. Glumac je sve o situaciji podijelio na društvenim mrežama, a otkrio je i da je cijela pričam imala sretan završetak. Naime, Vespa je pronađena, a lopov je odustao od pokušaja vožnje, te ju je, čini se po slikama, pokušao otključati i upaliti - kamenom. - Draga moja Vespo, hvala ti na 14 godina prijateljstva - oprostio se Marko prvo od svog vozila jučer. - A nekome tko ju je ukrao poručujem: Kurbla je skroz otišla, korodirala je izolacija na žicama, motor je dao svoje, rolice bi trebalo zamijeniti. Pa ako vidiš poruku, pripazi na to. E da, i moraš stavit nove gume - dodao je. 

Foto: Instagram

Jutros je otkrio da je Vespa nađena, te da je drski kradljivac pokušao svoje nedjelo sakriti u grmlje. 

Foto: Instagram

- Policija je reagirala ekstremno brzo i našli su je istu večer. Međutim, naš 'bistri' lopov je odustao vrlo brzo nakon što je shvatio da se Vespa ne može otključati i upaliti kamenom pa je istu bacio u neko grmlje - našalio se Marko. 
Inače, Marko Petrić i plesačica Valentina Walme u rujnu su izgovorili sudbonosno 'da'. Vijest o vjenčanju otkrila je Valentina koja je na svojem Instagram profilu.

VEZANI ČLANCI:

Zaručili su se prošlog rujna u Splitu, a i tada su sve otkrili fotografijom na Instagramu. Valentina je tada pokazala jednostavan, ali prekrasni zaručnički prsten, a nije skrivala ni svoje oduševljenje. Više detalja nisu otkrivali. Par je zajedno nešto više od dvije godine, a dugo se šuškalo o ovoj ljubavi. No, svoju ljubav dugo nisu htjeli potvrditi. Šuškanja su nastala zbog njihovih čestih druženja, ali i fotografija koje su u bliskom periodu objavljivali na društvenim mrežama, a snimljene su na istim lokacijama. Svoju ljubav su potvrdili 2021. godine zajedničkim dolaskom na crveni tepih Story Hall Of Famea.  - Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, jer ne bi došli zajedno da nije tako - odgovorio je tada glumac kazališta Gavella na pitanje novinara te dodao da o svom privatnom životu izbjegavaju govoriti te da će se toga držati i dalje.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

Osim toga, Valentina je u jednom intervjuu otkrila nekoliko detalja o njihovim pripremama za vjenčanje. - Rekla sam hajmo mi početi to planirati, pa što se ostvari super. Bit će intimno vjenčanje jer Marko i ja zaista imamo puno prijatelja i Marko ima dosta široku obitelj pa ćemo pokušati to dvoje nekako spojiti a da ne bude baš prenapucano, kako bi se reklo - rekla je za InMagazin.

Dodajmo da Walme publika, osim po sudjelovanju u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je i pobijedila u jendoj sezoni, pamti i po brojnim ulogama u spotovima, a mladog Gavellinog glumca šira je javnost mogla gledati i u serijama Nove TV, dok sada glumi i u RTL-ovoj seriji "San snova". 

VIDEO Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar imaju razlog za slavlje: U obitelj slavnog para stigla prinova

Komentara 1

Avatar votum
votum
11:40 16.11.2023.

Sad ti treba retroaktivno naplatiti kazne za vožnju neispravnim prometalom. I naći onog tko ti je omogućio registraciju pa kazniti i njega. Lopovu zahvaliti na uklanjanju opasnog vozila s prometnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije