pozdrav iz brazila

Nasmiješeni Eduardo da Silva božićne praznike provodi na plaži

eduardo da silva
Foto: Instagram
1/2
24.12.2013.
u 07:33

Da Silva, koji igra za Šahtar zajedno sa Darijom Srnom, na svom je Instagramu objavio fotografiju kako sa suprugom Andreom uživa na plaži

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva ovih je dana u rodnom Brazilu gdje provodi božićne praznike zajedno sa suprugom Andreom.

Da Silva, koji igra za Šahtar zajedno sa Darijom Srnom, na svom je Instagramu objavio fotografiju kako s Andreom uživa na plaži.

- Na plaži nakon godinu dana - napisao je nogometaš ispod fotografije.

Eduardo i Andrea ove su godine proslavili 8. godišnjicu braka, a imaju dvoje djece, kćer Lorenu (8) i sina Mateusa (2).

 

>>Eduardo da Silva i supruga Andrea sina su nazvali Mateus

Ključne riječi

Komentara 2

AS
asi2013
08:14 24.12.2013.

Ne mogu prezaliti njegovu skoro odrezanu nogu u kulturnoj Engleskoj i Tajlora, kojega bas Englezi nisu sotonizirali, niti adekvatno kaznjavali. Da je to uradio nas igrac njihovom, Balkan bi bio najcesci sinonim za to djelo, a spominjali bi ga godinama. Kako bilo ima sretan obiteljski zivot i karakter da nije bas ispoljavao mrznju za onaj ubilacki start plavog Engleza, sirioca kulture i civilizacije u svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije