Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na predstavljanju knjige

Našu bivšu skijašicu posljednjih godina rijetko viđamo u javnosti, a sad se pojavila zbog Jadranke Kosor

Zagreb: Predstavljena knjiga Jadranke Kosor 'Kraljica'
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
07.07.2023.
u 11:09

Nakon uspješne skijaške karijere Nika Fleiss povukla se iz javnosti pa je nismo imali prilike često vidjeti, a jako se promijenila od svojih skijaških dana

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor (70) sinoć je u Novinarskom domu predstavila svoju knjigu 'Kraljica - života ima i izvan politike', a na predstavljanju su bili i brojni poznati Hrvati. 

Od predsjednika Zorana Milanovića, bivšeg predsjednika Ive Josipovića, zastupnika Radimira ČačićaDavora Ive Stiera, a osim tih političara bili su i Anđa Marić, ali i skijašica Nika Fleiss (38)

VEZANI ČLANCI

Nakon uspješne skijaške karijere povukla se iz javnosti pa je nismo imali prilike često vidjeti, a Nika se jako promijenila od svojih skijaških dana.

Nika se zadnji put pojavila u javnosti u ožujku ove godine, na gala večer Noć Hrvatskog skijanja, u sklopu koje je održana i dodjela nagrada Zlatne Skije. 

Podsjetimo, nakon uspješne skijaške i marketinške karijere Nika je 2020. godine završila tečaj za uređivanje pasa i posvetila se svojem novom poslu, otvorenju vlastitog salona za njegu kućnih ljubimaca i pet shop „Jack and Co“.

A u njima je radila i ona sama jer je završila tečaj groominga, odnosno šišanja pasa, u zagrebačkom profesionalnom i specijaliziranom salonu za pse Mambo, koji u kuloarima struke slovi kao jedan od najboljih.

– Tečaj je trajao četiri tjedna, a mentorirala me jedna od najboljih i najiskusnijih doktorica veterine Suzana Verstovšek – kazala nam je bivša skijašica tada, dodajući da je navikla, dok je bila u svijetu sporta, na visoke standarde i perfekcionizam pa smatra kako i u ovom poslu samo teorija nije dovoljna da posao bude kompletan i kvalitetno obavljen. Zato, dakle, ono što je naučila primjenjuje u praksi, i to volontiranjem kod veterinara i dugogodišnjeg prijatelja Hrvoja Majnarićakoji je i suvlasnik ambulante za male životinje “Maza” u Samoboru.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije