MODNA POSLASTICA

Nataša Janjić među prvima odjenula kolekciju Marni za H&M

marni
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/9
08.03.2012.
u 14:13

Kolekcija Marni za H&M ističe slobodu i eksperimentiranje, njeni printovi i boje namjerno se miješaju i razigrano usklađuju. Sve se kombinira sa svime, zbog čega su afrički printovi savršena nadopuna modernosti bauhausa.

Barbara Kolar, Indira Vladić, Ivana Roščić, Anamarija Asanović, Renata Sopek, Lejla Filipović i druge poznate osobe sinoć su uživale u ekskluzivnoj pretkupnji povodom izlaska kolekcije "Marni at H&M". U H&M-ovoj trgovini u Cvjetnom u opuštenoj atmosferi uživalo je dvjestotinjak uzvanika koji su prvi razgledali novu kolekciju.

Nataša Janjić, Anamarija Asanović, Ivana Roščić, Mara Bratoš i Mislav Čavajda bili su prvi koji su odjenuli Marnijevu kolekciju za H&M koja je od 8. ožujka dostupna u centrima Cvjetno i Westgate.

Marnijeva kolekcija za H&M ističe slobodu i eksperimentiranje, njeni printovi i boje namjerno se miješaju i razigrano usklađuju. Sve se kombinira sa svime, zbog čega su afrički printovi savršena nadopuna modernosti bauhausa, a sportske siluete dobivaju ženstvenije oblike. Kolekcija uključuje i liniju cipela, torbi i šarmantnih modnih dodataka. Marni muškarcima nudi svježu dozu muške odjeće s profinjenom uporabom printova i mekšom uporabom boje.

– Jako volim Marni i jako volim H&M, oduševljena sam spojem ova dva modna brenda. Istinski modni doživljaj – izjavila je Anamarija Asanović, dok je Mara Bratoš istaknula:

– Oduševljena sam ovom modnom kolaboracijom, vjerujem da će svi uživati u Marnijevoj kolekciji koja je na ovaj način dostupna svima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
18:16 08.03.2012.

Nataša Janjić i Renata Sopek su najzgodnije Hrvatice i šteta što se iz ove zabiti nisu uspjele probiti na međunarodnu scenu. Kladim se da bi u LA-u uspjele postati zvijezde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije