Takva je bila moda

Nataša Janjić objavila fotografiju snimljenu kada je imala 18 godina: Jeste za povratak ovakvih obrva?

Foto: Instagram
1/6
21.12.2021.
u 11:50

Glumica se malo vratila u prošlost i objavila je fotografiju koja je snimljena kada je upisala fakultet.

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) podijelila je fotografiju na kojoj ima 18 godina i koja je snimljena kada je upisala fakultet.

- Ovo sam ja s 18 godina. Fotka za index i tanke obrve. Jeste za povratak tankih obrva u modu - pitala je svoje obožavatelje. Glumica, koja je u braku s Nenadom Medančićem s kojim ima sina Tonija i kći Kaju, nedavno je proslavila 40. rođendan i tim povodom ovako se osvrnula na svoje godine.

- ČETRDESET, čovječe! E pa baš sam se naradila! Zato samo da me više ništa ne žulja – ni cipele ni ljudi! I da imam sve svoje voljene i dalje oko sebe zdrave i sretne, da se grlimo, stvaramo, putujemo, jedemo, pijemo i smijemo se! Puno, snažno i sve više - napisala je. U rujnu se vratila na posao i počela je snimati jednu seriju u Srbiji, a taj angažman je zahtijevao da se prvi put odvoji od svoje obitelji i priznala je kako je to čudan osjećaj.

Foto: Instagram

- Jako dugo se nisam pakirala sama. (Ono baš samo moj kofer i samo moje krpice) Dugo nisam ni letjela sama. Skoro sinoć nisam zaspala od uzbuđenja pomiješanog sa sjetom i brigom što ostavljam obitelj zbog posla. Skoro sam pomislila da bih trebala odustati" napisala je Nataša i nastavila: "I skoro sam u teškoj tremi što stajem pred kamere nakon dugo vremena. Ali skoro se pomalo počinjem i veseliti - priznala je tada Nataša koja ima i angažman u kazalištu Gavella.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije