Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kviz nove tv

Natjecatelj u Jokeru opušteno igrao do samog kraja, pa odustao na zadnjem pitanju i osvojio 1.000 eura

Foto: Nova TV
1/6
22.04.2024.
u 19:00

Na zadnjim pitanjima nije više imao toliko sreće, a i jokeri su presušili pa je pao na 2.000 eura. Budući da je na posljednjem pitanju odustao, osvojeni iznos još se malo spustio, pa je kući otišao s 1.000 eura.

Hrvoje Drvodelić iz Siska, dobro se snalazio s pitanjima koja su mu se otvarala u ''Jokeru'', a uz pomoć majke Snježane koja mu je bila u pratnji, uspio se popeti na iznos od 15.000 eura. Međutim, na zadnjim pitanjima nije više imao toliko sreće, a i jokeri su presušili pa je pao na 2.000 eura. Budući da je na posljednjem pitanju odustao, osvojeni iznos još se malo spustio, pa je kući otišao s 1.000 eura. 

Ovaj košarkaški sudac, lako se snašao i s temom iz područja boksa, pa je točno odgovorio na pitanje: Kad uđe u ring, hrvatski boksač Alen Babić koristi svoj nadimak pa postaje, tko? A The Monster B The Savage C The Destroyer D The Animal Točan odgovor, oko kojeg se Hrvoje nije puno dvoumio, bilo je B. 

Mama Snježana, inače odlična poznavateljica hrvatskog jezika i gramatike, pomogla mu je s jednim lingvističkim pitanjem: Kako se zove pretprošlo glagolsko vrijeme kojim se ističe radnja koja se do dogodila prije neke druge radnje u prošlosti? A perfekt B imperfekt C pluskvamperfekt D aorist Sugerirala mu je odgovor C, koji je on prihvatio i točno odgovorio na pitanje.

Na posljednjem, 12. pitanju, mogao je odustati, a ono je uključivalo brojanje stepenica. Koliko kamenih stepenica morate prehodati ako želite doći na vrh kineske svete planine Fanjingshan? A 2222 B 4444 C 6666 D 8888 Iako ga je otvorio pun entuzijazma, kad je pročitao pitanje i ponuđene odgovore, Hrvoje je zaključio da je bolje da odustane. To se pokazala kao dobra odluka, jer da je odgovarao, odabrao bi opciju C, a točan odgovor skrivao se iza D. S obzirom na to da je bio na 2.000 eura, odustajanje mu je jamčilo da će na ljestvici pasti samo za jedan iznos, te je osvojio 1.000 eura. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije