Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čisti i uređeni

Natjecatelji Survivora u gotovo neprepoznatljivom izdanju: Opa, Hollywood lagano na aparatima

Foto: Nova TV
1/7
07.05.2024.
u 00:20

Budući da je Survivoru kraj prilično blizu, došlo je i vrijeme da se crveno i plavo pleme oprosti od svojih kampova

Kviz znanja u kojem nije bilo važno dati točan odgovor nego onaj najbliže točnom, donio je više sreće plavom timu, pa su crvene pobijedili rezultatom 7:4 i zaradili ukusnu tortu od mrkve. Natjecatelji su se zabavili odgovarajući na pitanja poput: Kolika je najviša temperatura ikad zabilježena u povijesti Dominikanske Republike, koji je najhladniji planet u Sunčevu sustavu, koliko kostiju ima u ljudskom stopalu…?

Budući da je Survivoru kraj prilično blizu, došlo je i vrijeme da se crveno i plavo pleme oprosti od svojih kampova. Dorian je rekao da je najljepša uspomena koju nosi u novi kamp ljudi koji idu s njim, ali i hacijenda. Luka će najviše pamtiti „predivnu plažu“, te je objasnio da je to najljepša plaža na kojoj je bio u životu.

„Osjećaj je fenomenalan. Ne mogu vjerovati da smo dočekali taj suživot i party i tuširanje“, rekao je Dorian. Prije zajedničkog partyja kandidati Survivora dobili su priliku istuširati se i urediti. „Jako sam sretan što sam opet čist i što mirišem“, kaže Stefan, a Vojislav dodaje kako bi mu trebalo deset kupanja da sa sebe skine svu prljavštinu. Kad su se Dorian i Matea vidjeli čisti, obučeni i našminkani, Dorian je rekao: „Opa, Hollywood lagano na aparatima.“

Na partyju je Alex Anđeli i Ognjenu iz crvenog tima otkrio da su ispali svi pokraj kojih je u kampu spavao te je Ognjenu kazao da njega plavo pleme najmanje voli, ali da mu Alex želi pružiti šansu. Poslije večere, natjecatelji su krenuli prema novoj avanturi u vili. Što ih čeka u nastavku pustolovine, saznat ćemo u sljedećoj epizodi Survivora!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije