stroga mama

Neće dopustiti kćerima poziranje za Playboy: 'To je moje putovanje'

Drew Barrymore
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/7
20.01.2014.
u 19:08

Iako se sa 19 slikala za Playboy, Drew Barrymore, kaže kako će svojim kćerima zabraniti da naprave isto

Proslavila se kao dijete ulogom u Spielbergovom E.T.-u, sa 13 godina završila je na odvikavanju od heroina i alkohola, poslije se pokušala ubiti, a sa 15 godina emancipirala se od roditelja. Do vremena kad je napunila 19, već je imala propali brak iza sebe i snimanje za Playboy.

No, Drew Barrymore kaže kako svojim kćerima neće dopustiti da se fotografiraju za slavni časopis za muškarce.

– Neću im dopustiti. Utjecat ću na njih da to ne naprave jer bi moji životni izbori trebali drugima pokazati ispravan put. To je moje putovanje – kaže Drew, koja u braku s Willom Kopelmanom očekuje drugu kćer. Glumica koja kaže kako u životu ne žali ni za čim, dodaje da planira biti dobar uzor svojoj djeci.

– Najbolji ste roditelj kada dajete primjer. Sve što sam prošla u životu dio je moje priče i ponosna sam na to. No, ja sam netko tko se diže rano ujutro, vjeruje u humanitarni rad, posao, rješavanje problema... Toliko toga se vrti oko škole, upornosti i tradicije – kaže 39-godišnja glumica.

>>Ne razgovara s majkom: Ne može biti dio moga života, a ni ja njezinoga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije