Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon prekida

Nedavno je ljubila jednog od najzgodnijih hollywoodskih frajera, a sad je uhvaćena u zagrljaju drugog

Irina Shayk družila se s Alecom Maxwellom
Foto: Profimedia
1/5
18.07.2019.
u 12:56

Irina i Alec ugodno su pričali u dječjem parku u New Yorku, u koji je ruska manekenka došla s majkom i dvogodišnjom kćerkicom Lee Dee.

Irina Shayk nedavno je prekinula četverogodišnju vezu s Bradleyem Cooperom, a utjehu je u New Yorku pronašla u zagrljaju drugog muškarca.

Premda su se strani mediji prvo raspisali kako je riječ o novom muškarcu u njenu životu, Irina se samo družila sa svojim prijateljem Alecom Maxwellom, kreativnim direktorom britanskog Voguea. Inače, Maxwell je u dugogodišnjoj vezi sa svojim šefom, glavnim urednikom Edwardom Enninfulom.

Irina i Alec ugodno su pričali u dječjem parku u New Yorku, u koji je ruska manekenka došla s majkom i dvogodišnjom kćerkicom Lee Dee. 

Irina i Bradley posljednji put su zajedno viđeni u veljači na dodjeli Oscara, a nedugo nakon toga prekinuli su vezu. Predstoji im borba za skrbništvo, budući da bi Bradley želio da kći bude kod njega u Los Angelesu, a Irina se nakon prekida preselila u New York. 

Pogledajte video: ovo su najplaćenije zvijezde današnjice

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Apsalar
Apsalar
13:36 18.07.2019.

Nije što je on u dugogodišnjoj vezi sa svojim šefom, nego što je derpe pa zato Irina nema šanse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije