Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdila policija

Pronađena pjevačica Sinead O'Connor, trenutno se nalazi na sigurnom

Sinead O'Connor
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/6
16.05.2016.
u 21:38

Pjevačica se nalazi na sigurnom i više nije na popisu nestalih osoba, izvijestila je policija

Irska pjevačica Sinead O'Connor koja je nestala jučer ujutro pronađena je u čikaškom predgrađu Wilmetteu, potvrdila je policija za NBC. Pjevačica se nalazi na sigurnom i više nije na popisu nestalih osoba.  

O'Connor je navodno napustila Wilmette kako bi sudjelovala u biciklističkoj utrci u nedjelju u 6 sati ujutro po lokalnom vremenu i nije se vratila, navodi se u policijskoj izjavi. Osoba koja je telefonom prijavila njezin nestanak izrazila je zabrinutost za njezinu dobrobit.

Kako piše agencija France Presse, 49-godišnja pjevačica nedavno je na Facebooku objavila nekoliko zabrinjavajućih poruka. Prošle je godine također na društvenim mrežama sugerirala da se pokušala ubiti predoziranjem.

Inače, pjevačica je poznata po bipolarnom poremećaju koji ju je u više navrata doveo do iskušenja da izvrši samoubojstvo. Prije nekoliko mjeseci obitelji je ostavila oproštajnu poruku u kojoj je napisala da želi okončati svoj život. Nedugo nakon toga završila je na liječenju. 

>>Miley i Sinead O'Connor zaratile: I ti ćeš biti psihički bolesna

Komentara 14

OB
ObrenM
20:46 16.05.2016.

Ona se je odavno predala sotoni i crnim"misama".Sada je zalimo.

SH
Shiny5
19:50 16.05.2016.

baš je naporna više s tim nestajanjem i porukama o samoubojstvu. ako se toliko želi ubiti nek se ubije i prestane dosađivati.

TE
texas
00:03 17.05.2016.

uf,a ja se sav osekiro!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije