Razočarani gledatelji

Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: Plitko i površno

Foto: Instagram
1/6
03.02.2022.
u 09:20

U ovom dokumentarcu nema ništa zanimljivo. Ovaj serijal samo pokazuje koliko je ovo plitko, površno i koliko je bilo nepotrebno snimiti ovo, komentirali su gledatelji.

Dugo je Netflix najavljivao dokumentarni serijal "I Am Georgina" o partnerici jednog od najboljih nogometaša današnjice Cristiana Ronalda. Šest nastavaka gledateljima je dalo uvid u luksuzan život ovog para o čijoj vezi se nije puno znalo jer je Ronaldo dosta škrt na riječima kad je u piranju privatni život, pa je iznenađujuće što u ovom dokumentarcu emotivno i otvoreno govori o početku svoje veze s Georginom. Iako je Netflix imao velika očekivanja od dokumentarca, publika je ostala razočarana i na IMDB-u od mogućih deset ovaj serijal o Georgini ima ocjenu 3,8. Publika ne skriva svoje razočaranje i veliki broj gledatelje na IMDB-u ovom je serijalu dao jedinicu.

"Mislim da ona ne zaslužuje dokumentarac, jer ona je zapravo nitko. Razumijem da je ona Ronaldova djevojka, ali u toj priči Cristiano je slavna osoba i on naporno radi da bi si priskrbio novac koji može trošiti. Stil života kakav ona prikazuje isti je kao i kod Kardashianki. Ona ne radi ništa, domaćica je koja troši novac na skupe torbice, to me uopće ne zanima", piše u jednom komentaru. Ni ostali komentari ne idu u prilog Georgini i mnogi su očekivali kako će vidjeti priču o njezinu teškom odrastanju, ali taj dio je izostao. 

"Nisam siguran sviđa li se ikome ova razmažena dama koja nosi Gucci. U ovom dokumentarcu nema ništa zanimljivo. Ovaj serijal samo pokazuje koliko je ovo plitko, površno i koliko je bilo nepotrebno snimiti ovo. Podsjeća me na Kardashianke... tisuću puta bih više cijenio kad bi Netflix napravio još jednu emisiju o Ronaldu jer on je taj koji ima puno toga ponuditi... Molim vas, prestanimo ljude poput nje činiti važnima", neki su od komentara razočaranih gledatelja.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije