bivši ljubavnici

Neugodan susret Taylor Swift i J. Gyllenhaala na afterpartiju Oscara

jake (1)
Foto: Pixsell
1/3
28.02.2011.
u 22:51

- Nisu izgledali kao da ugodno ćaskaju. Stajali su vani blizu toaleta i činilo se kao da o nečemu ozbiljno raspravljaju – rekao je izvor za People.

Organizatori dodjele Oscara potrude se da se bivši ljubavni partneri i supružnici, koji nisu ostali u baš dobrim odnosima, ne susretnu tijekom ceremonije i paze da ne sjede blizu jedno drugome. No, izbjeći bivšeg ili bivšu na afterpartiju nešto je teže.

Uvjerili su se u to Taylor Swift i Jake Gyllenhaal koji su oboje bili gosti na partiju Vanity Faira u Los Angelesu. Njihovom pomalo neugodnom susretu svjedočio je jedan uzvanik.

- Nisu izgledali kao da ugodno ćaskaju. Stajali su vani blizu toaleta i činilo se kao da o nečemu ozbiljno raspravljaju – rekao je izvor za People.

Ubrzo nakon razgovora Gyllenhaal je otišao sa zabave, dok je Taylor ostala s dvije prijateljice.

- Nije željela da joj itko upropasti zabavu – otkrio je izvor.

Dvadesetjednogodišnja glazbenica i 30-godišnji glumac vezu su započeli prošle jeseni no prekinuli su već u prosincu kada je Jake ostavio uplakanu Taylor.

Komentara 1

LI
liliZG
11:15 01.03.2011.

Čovjek se prepao da će završiti u pjesmi, pa je pametno popustio...............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije